Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget luksuriøs penthouseleilighet til leie i Rincón de la Victoria (U131)

| | 7 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen
Meget luksuriøs penthouseleilighet på 120 kvm beliggende i en lavblokk på 3 etasjer i naturskjønne omgivelser like ovenfor sentrum av Rincon de la Victoria. Fritt og usjenert beliggende med storslått havutsikt.

Leiligheten har 3 soverom, 2 med dobbeltseng og 1 med 2 enkeltsenger. Alle sengene er elektrisk justerbare. Hovedsoverommet har ensuite bad med jacuzzi og store panoramadører til terrassen og havutsikt. Leiligheten er delikat møblert. Hyggelig og lys stue med spiseplass og direkte utgang til stor terrasse med sofagruppe og spisebord.

I tillegg er det egen stor takterrasse med solsenger.

Meget velutstyrt kjøkken og eget vaskerom. Luftkondisjonering/varme i alle rom. Leiligheten har også internett og TV med norske kanaler. Tilgang til felles hage med saltvannsbasseng og 2 barnebasseng. I tillegg er det 2 paddeltennis baner tilgjengelig.

Leiligheten ligger i avlåst område, og både leiligehten og området er rullestolvennlig. Garasje i underetasjen med direkte ankomst med heis til leiligheten.

Beliggenhet: Rincón de la Victoria
Kvadratmeter: 120
Hustype: Leilighet
Terrasse: 34+58 m2
Soverom: 3
Svømmebasseng:Felles
Baderom: 2
Orientering: Syd/vest
Avstand sandstrand: 4 km
Garasje: Ja
Luftkondisjonering: Ja
Hvitevarer: Kjøleskap, fryser, mikrobølgeovn, vaskemaskin, tørketrommel, oppvaskmaskin
Avstand bussholdeplass: 1km
Brunevarer:TV med norske kanaler

Avstand supermarked: 1,5 km
Avstand flyplassen: 25 min
Avstand restaurant: 1 km
Avstand golfbane: 2,5 km

Info om området
Rincón de la Victoria og Cala de Moral.
Dette er de nærmeste byene øst for Malaga, kun 25 min. kjøring (32 km) fra flyplassen og 15 min fra Malaga sentrum. Dette “hjørnet” (Rincón) som spanjolene holder for seg selv, er for alle andre en ennå uoppdaget perle på Solkysten. Rincón de la Victoria var tidligere en søvnig liten spansk fiskelandsby. I dag er byen, foruten å være et av de fremste feriestedene for spanjolene selv, også en forstad for mange som har sitt arbeid i Malaga, men ønsker å bo utenfor selve bykjernen. Det er også kommunen med høyest livskvalitet i provinsen (ihh. til Indicador Sintético de Bienestar elaborado por Analistas Económicos de Andalucía).

Som et eksempel på at det fortsatt er de lokale som “eier” sin egen by kan man observere alle husene og leilighetene langs strandpromenaden som bebos av helt alminnelige familier. Når den varme sommernatten senker seg, flytter man stoler og bord utenfor inngangsdøren og lager familiesamling blant blomsterkasser og forbipasserende på fortauet med vinden fra Middelhavet som således svaler både Jørgen Hattemaker og Kong Salomo. Langs Costa del Sol er det ikke mange steder lenger man ser dette på “front line beach”.

Prisinformasjon
Pris fra euro 450 – 920 pr uke.
Depositum NOK 3000,-

Diverse Info
Brit Johnsen, mobil : +34 639 150 336
Stein Vedahl, mobil: +34 690 355 796

Cuatro Vientos Inmobiliaria er etablert sentralt i Rincon de la Victoria, kun 25 minutter fra flyplassen i Malaga. Vi har både nye prosjekter og resalg av eiendommer, hus og leiligheter, samt utleie basert på kort eller lang tid. Videre kan vi tilby en komplett pakke med intensivkurs i spansk samt innkvartering etter ønske.

Cuatro Vientos fokuserer på den delen av Costa del Sol som ligger like øst for Malaga og som heter Axarquia. Dette er et område som på mange måter skiller seg fra det som de fleste forbinder med Costa del Sol. Kyststripen fra Malaga og østover mot Nerja omfatter flere små byer med et vesentlig mer opprinnelig og spansk miljø. Hittil har svært få utlendinger fått øynene opp for dette sjarmerende området hvor strendene ligger milevis langs kystveien østover.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Cuatro Vientos Inmobiliaria

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris fra euro 450 - 920 pr uke.
Depositum NOK 3000,-
Depositum
NOK 3.000
Adresse
Adresse: Rincón de la Victoria
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 120 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Garasje
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

mai 2019
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
tidligere
idag
bestilt

Cuatro Vientos Inmobiliaria


Velkommen til Cuatro Vientos Inmobiliaria (Cvinmo Real Estate S.L.) i Rincón de la Victoria. Firmaet er et vanlig spanskregistrert eiendomsmeglerselskap, og formidler både salg og utleie. Utleie omfatter både kort- og langtid, samt åremålsavtaler med firmaer og privatpersoner. Vi er et norsk ektepar (Brit og Stein) som etablerte denne virksomheten da vi flyttet ned hit i 2002. Strand Rincón de la Victoria Malaga Cuatro Vientos fokuserer på den delen av Costa del Sol som ligger like øst for Malaga og som heter Axarquia. Dette er et område som på mange måter skiller seg fra det som de fleste forbinder med Costa del Sol. Kyststripen fra Malaga og østover mot Nerja omfatter flere små byer med et vesentlig mer opprinnelig og spansk miljø. Hittil har svært få utlendinger fått øynene opp for dette sjarmerende området hvor strendene ligger milevis langs kystveien østover.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss