Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Meget velutstyrt og lekker bolig med 3 soverom i Albir. Ref. Mercuri 20

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

1/2 part av tomannsbolig, ferdigstilt høsten 2004. Boligen ligger sentralt i Albir med gangavstand til sentrum, strand og den norske skolen i Albir. Boligen består av stue, spisestue og kjøkken, 3 soverom og 3 bad, flere uteplasser og egen takterrasse. Stort felles basseng for urbanisasjonen. Meget velutsyrt med nye fine møbler, aircondition i alle rom, norske Tv-kanaler, dyner og puter. Det er trådløst bredbånd, som er inkl. i leien og aktivisering av dette må bestilles før ankomst. Fra takterrassen er det fantastisk utsikt over byen, havet og fjellene og med ypperlige solforhold kan man nyte solen og det gode liv fra morgen til kveld. Info ute/terrasse Boligen har egen takterrasse med hagemøbler, elektrisk grill og solsenger. Flott utsikt over fjellene og byen. Felles uteområde og basseng. Utenfor stue i 1. etg. er det to uteplasser, så ønsker man å nyte en god frokost i skyggen er det også muligheter for det. Rombeskrivelse Stue / spisestue: Stuen er smakfullt innredet med ny salong og flott spisestue. Aircondition og norske TV-kanaler. Kjøkken: Nytt og velutstyrt kjøkken med elektrisk komfyr, kjøl/frys, kaffetrakter, m.m. Soverom: 3 soverom, alle med 2 sengeplasser. Et soverom i 1 etg. og 2 soverom i 2 etg. Hovedsoverom i 2 etg. har eget bad. Bad: 3 bad. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Boligen ligger meget sentralt og det er gangavstand til strand, restauranter, butikker og sentrum. Albir ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante, ca. 45 min. kjøring på motorvei A7. Badeland Agualandia og fornøyelsesparken Terra Mitica ligger ca 15 min kjøring fra Alfaz kommune.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Priser for maks 6 personer Mercuri 20A:

Høysesong: NOK 11.400,- per uke. Mellomsesong: NOK 7.900,- per uke. Lavsesong: NOK 6.900,- per uke.

Minimum 2 ukers leie i høysesong. Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1.400,- ved korttidsleie og NOK 1.800,- ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- per sett ved avreise.

Priser inkl. vann, norske TV-kanaler og bredbånd. Strøm og gass kommer i tillegg ved kort og langtidsleie. Leietaker må selv kjøpe gassbeholdere til utegrillen ved behov. Det er egen strømmåler i boligen som leses av ved ankomst og avreise.
Dette er inkludert i leien
Strøm kommer i tillegg ved kort- og langtidsleie (langtidsleie er min. 6 ukers leie) og det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise. Vann og bredbånd kommer i tillegg ved langtidsleie.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss