Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Moderne leilighet på grunnplan og nær til stranden. Las Adelfas (A042)

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Ryddig og moderne leilighet. Utformingen gjør det enkelt å nyte både tid inne og ute. Åpen stue / spisestue, 2 romslige soverom, 2 bad og et velutstyrt kjøkken. Overbygd terrasse med en stue med mange sitteplasser samt et spisebord. Hvis du liker å sole seg, er det nok av solsenger rundt felles svømmebasseng bare noen skritt unna. Leiligheten leveres med en privat underjordisk plass.

Det eksklusive las Adelfas komplekset er bygget i andalusisk hvit landsbystil og har anlagte hager med 2 svømmebasseng. Beliggenheten er perfekt. Fra hovedinngangen kommer man rett ut på promenaden som gir umiddelbar tilgang til massevis av restauranter og strandbarer .

Info om området
San Pedro Alcantara er en kystby kilt mellom Marbella og Estepona. Til tross for sin nærhet til glamorøse Marbella, har den klart å forbli uberørt. tradisjonsrikt og avslappende atmosfære for den som ønsker en rolig ferie.

Selv om San Pedro er liten, er det en pulserende by med restauranter, barer, bakeri kafeer og isbarer. Maten er både lokal og internasjonal, med irske puber, asiatiske restauranter, Nederlandsk barer ved siden av tradisjonelle spanske barer og restauranter. Det finnes supermarkeder (Mercadona, Maskom, Supersol og Día), en 24-timers apotek og butikker. Torsdag er gatemarked dag. The Boulevard er hjertet av San Pedro og en favoritt blant barn med totalt seks lekeplasser og et skateboard område. Voksne kan sitte i nærheten, eller gå til en av barene / restaurantene for en drink eller en matbit.

Prisinformasjon
Pris fra 800 til 1400 euro pr uke

Diverse Info
Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden.

I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt.

Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det!

Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen.

Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

Vi er lokalisert i Nueva Andalucía ved Puerto Banus nær alle våre fritidseiendommer så hvis du trenger hjelp eller har en nødsituasjon kan vi være der på et blunk.
Du kan lese mer om oss på denne linken

Privat nettside
http://www.takeabreakrentals.com/modern-ground-floor-apartment-beach-front-complex-las-adelfas-a042

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris fra 800 til 1400 euro pr uke
Adresse
Adresse: San Pedro Alcantara
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss