Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Moderne leilighet til leie i Guardamar del Segura – R-001843

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Moderne leilighet til leie i Guardamar del Segura. Leiligheten har et boareal på 87 kvm. og ligger i byggets fjerde etasje. Leiligheten består av to soverom, to bad, kjøkken og stue.

Leiligheten er tilgjengelig for både kort- og langtidsleie. Alle leietakere må betale et depositum, samt gebyr for utvask på 150 €.

 

Uteområde

Leilighetenhar en privat terrasse med flott utsikt mot sjøen. Leiligheten er en del av et lukket kompleks, og alle beboere har tilgang til fellesområder som inkluderer treningsrom og svømmebasseng.

Soverom: 2

Bad: 2

Boareal: 87m2

 

Info om området

Guardamar del Segura er en nydelig kystby på den flotte Costa Blanca kysten. Villaene blir bygget i et flott område, innen gangavstand til den nydelige sandstranden som strekker seg fra Guardamar del Segura og helt til La Mata. I denne koselige byen finner man blant annet flere butikker, flotte restauranter, kafeer, barer, parker, strandpromenade, sportsanlegg og mye mer. Flyplassen i Alicante ligger omtrent 30 minutter unna, mens flyplassen i Murcia / San Javier ligger omtrent 35 minutter unna.

 

Prisinformasjon

Ukespris 800 euro

Info om rengjøring

150 € i utvask

 

Diverse Info

Costa Blanca Bolig ønsker deg hjertelig velkommen til Costa Blanca kysten, hvor du kan nyte et varmt klima, nydelige strender og den utsøkte maten den spanske kysten byr på. Costa Blanca Bolig er et unikt eiendomsmeglerfirma, her for å sikre at din opplevelse når du leter etter leilighet, rekkehus, tomannsbolig, finca, toppleilighet, villa, tomt eller kanskje til og med en næringseiendom er en positiv en…. men vi stopper ikke her.

De ansatte hos Costa Blanca Bolig vil hjelpe deg gjennom det som kan være en utfordrende prosess. Å finne en eiendom som passer dine behov innen rimelig tid er vår første prioritet. Så snart vi har funnet den riktige eiendommen for deg, fortsetter arbeidet vårt med å forhandle frem riktig pris, før vi starter på papirarbeidet og det juridiske arbeidet. Vi har et tett samarbeid med anerkjente advokatfirmaer som vil bistå våre kunder under kjøpsprosessen, og som gir ekspertråd om skatt, visum, testamenter, og andre juridiske spørsmål.

For mange som flytter til Costa Blanca kysten tar forholdet med agenten en brå slutt så snart kjøpet er gjennomført. Dette er hvor Costa Blanca Bolig skiller seg fra andre eiendomsmeglerfirmaer. Vi er her for å hjelpe deg lenge etter at papirene er signert. De vennlige ansatte tar gjerne imot spørsmål om nærmiljøet, skoler, helsetjenester og alt annet som er viktig for deg når du skal bosette deg på Costa Blanca kysten. Målet vårt er ikke bare å finne din drømmeeiendom, men å gjøre hele prosessen med kjøp og flytting så enkel som mulig. Kom og bli en del av vår lange liste med fornøyde kunder!

 

Costa Blanca Bolig tilbyr:

Bruktboliger, hovedsakelig på Costa Blanca sør, som i Ciudad Quesada, Rojales (Benijofar, Benimar) Orihuela Costa (La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig), Torrevieja (Punta Prima, Los Balcones, La Mata) og Santa Pola. Vi samarbeider også med et meglerfirma i Costa Blanca nord, og kan derfor hjelpe deg å finne din drømmebolig også her. Porteføljen vår består av villaer, rekkehus, toppleiligheter, leiligheter, tomannsboliger, tomter og næringseiendommer.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Kine Tronstad

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Ukespris 800 euro
Adresse
Adresse: Guardamar del Segura
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 87 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt

Kine Tronstad


Costa Blanca Bolig ønsker deg hjertelig velkommen til Costa Blanca kysten, hvor du kan nyte et varmt klima, nydelige strender og den utsøkte maten den spanske kysten byr på. Costa Blanca Bolig er et unikt eiendomsmeglerfirma, her for å sikre at din opplevelse når du leter etter leilighet, rekkehus, tomannsbolig, finca, toppleilighet, villa, tomt eller kanskje til og med en næringseiendom er en positiv en…. men vi stopper ikke her. De ansatte hos Costa Blanca Bolig vil hjelpe deg gjennom det som kan være en utfordrende prosess. Å finne en eiendom som passer dine behov innen rimelig tid er vår første prioritet. Så snart vi har funnet den riktige eiendommen for deg, fortsetter arbeidet vårt med å forhandle frem riktig pris, før vi starter på papirarbeidet og det juridiske arbeidet. Vi har et tett samarbeid med anerkjente advokatfirmaer som vil bistå våre kunder under kjøpsprosessen, og som gir ekspertråd om skatt, visum, testamenter, og andre juridiske spørsmål. Costa Blanca Bolig tilbyr: Bruktboliger, hovedsakelig på Costa Blanca sør, som i Ciudad Quesada, Rojales (Benijofar, Benimar) Orihuela Costa (La Zenia, Campoamor, Playa Flamenca, Cabo Roig), Torrevieja (Punta Prima, Los Balcones, La Mata) og Santa Pola. Nybygg. Både våre lokale og internasjonale kunder viser en økende interesse for nybygg, og vi tilbyr en stort utvalg av ferdigstilte eiendommer og eiendommer som er under konstruksjon Luksuseiendommer. Vi tilbyr en rekke luksuseiendommer i forskjellige prisklasser, alt fra eksklusive toppleiligheter til villaer på stranden. Utleie. Vi tilbyr utleieboliger i og rundt Ciudad Quesada, både for korte og langtidsleie. Enten du ønsker å leie ut boligen din gjennom oss eller er på jakt etter en eiendom til leie, hjelper vi i Costa Blanca Bolig gjerne til.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss