Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Moderne og solrik villa med privat svømmebasseng i Albir – Barnevennlig Happy Kids Konsept!

| | 8 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Hus med eget svømmebasseng, god standard og private uteområder med mye sol til leie like i nærheten av Albir playa hotell. 

·Sentralt i Albir v/ hotell Albir Playa 

·Moderne og tiltalende hus i spansk stil

·Nyere kjøkken og bad

·Gangavstand til “alt” 

·Gode solforhold året rundt 

·Loungegrupper og Paviljong

·Stor privat avskjermet tomt 

·Barnevennlig Happy Kids Konsept* 

·Vognvennlig beliggenhet

·Stor privat takterrasse

·Privat svømmebasseng

·Ny elektrisk varmtvannsbereder og panelovner på bad

·Ny oppvask- og vaskemaskin

·4 varmepumper

·TV med norske kanaler og trådløs internett. 

Huset består av 3 soverom og 2 bad, kjøkken og stue (sovesofa i stue til 2 prs.). Det er totalt 8 sengeplasser pluss to reisesenger til mindre barn. Utearealene har flere sittegrupper og barbecue

REFERANSER FRA KUNDER SOM HAR LEID HOS OSS:

1. Vi har hatt en alle tiders ferie, med den roen vi trengte. Barna fikk badet så mye de ville og vi voksne kunne slappe av med tanke på at huset er inngjerdet og vi slapp uvedkommende?? Huset, bassenget, hagen og alle sittegruppene, helt fantastisk. Og så herlig å vite at man kan ta det helt rolig på morgenen, for solsengen er ledig i hagen når det enn måtte passe?? Vi hadde 2 leiebiler også, som det var plass til på gårdsplassen, og med det fikk vi oppleve de turistattraksjonene vi ønsket?? Vi anbefaler huset på det varmeste, og bonusen er flotte utleiere som holder kontakt og informerer godt underveis?? 

Linda, Tom og David, Lisa, Tor Inge, Sander og Kine

2. Vi er en familie på 5 personer som har leid huset to ganger og vi var kjempefornøyde og ønsker å komme tilbake igjen! Turen i år var tredje gang vi reiste til Albir og andre gang i til dette huset. Vi ønsket å leie dette flotte huset igjen da alt var tilrettelagt for en småbarnsfamilie som oss. ?? 

Sølvi med familie

3. Vi var en familie på to voksne, en 3åring og en liten gutt på 11 måneder som hadde et flott opphold i Albir. Besteforeldre ble innlosjert på et eget rom med eget bad og inngang. Huset er veldig praktisk og “happy kids” er garantert =) Ungene koste seg med utelekene som var tilgjengelig. Wifi og TV (med norske kanaler og masse filmer) fungerte glimrende. Huset har et flott uteområdet, med masse sittegrupper. Uteområdet er avskjermet og inngjerdet så en kan slappe skikkelig av. Det er kort gåavstand til det meste, restauranter, lekeplasser og matbutikker. Det er også kort bilavstand til en rekke aktiviteter (dyrepark, vannland, turistattraksjoner osv). Vi anbefaler gjerne huset til andre og håper å komme tilbake snart!

Mikkel,Oskar, Knut og Janne

4. Et flott hus med alt man trenger for en hyggelig familieferie. Utearealet er utrolig flott og romslig med et fint svømmebasseng og gode solforhold. Godt med sitteplasser ute, hvor vi satt ute hver morgen og spiste frokost. Huset ligger rolig og skjermet, men allikevel i gangavstand til strand(10 min), matbutikker(2 min), resturanter og barer. Wifi fungerte utmerket. 

Huset anbefales på det varmeste. 

Martine Jensen m. fam.

5. Vi valgte happy kidds konsept da vi tok med barn, svigerbarn og barnebarn på ferie til Albir.

Vi var 6 voksne og 3 små barn. Dette gikk veldig fint og vi fikk en flott ferie alle sammen. Spesielt uteområdet og tilrettelegging for barna var fantastisk. Huset har en fin beliggenhet slik at man ikke er avhengig av bil for alt man skal gjøre. Kommer tilbake ved en senere anledning. 

Rune M m/familie

Annen info:

1250 kr for obligatorisk utvask og 125 kr for skift og vask per sett sengetøy / håndkle tilkommer leieprisen.Trådløst nett med inntil 20-25 MB nedlastningshastighet er tilgjengelig for kr 150 per uke. Gass og vann er inklusive, mens strøm tilkommer. Måler avleses ved ankomst og avreise. Strømkostnad avregnes mot depositum. For langtidsleie ta kontakt for tilbud.

Huset ligger 45 minutter unna Alicante flyplass med bil. Det er mulig å ta flybuss til Benidorm og taxi evt. buss fra Benidorm til Albir. Er man først ankommet Albir er man ikke avhengig av bil, da det er gangavstand til restauranter, butikker, strand, lekeplasser og annen næring. 

Utflukter: Altea ligger 5 minutter unna med bil, men kan også nås til fots. Det er en flott gåtur langs strandpromenaden som strekker seg fra Albir til Altea (ca 40 min). Valencia er ca 1 times kjøretur unna.

Happy Kids Konsept (HKK):

– Med inngjerdet tomt og bassengsikring, kan du nyte en god bok, mens barna løper eller kryper fritt på den store tomten! Strandtelt og utendørs leker er tilgjengelig! 

– Bad sammen med babyen i det store bassenget og prøv ut “babyfloateren” som er tilgjengelig. Denne er svært så populær. 

– Ta i bruk det lille oppblåsbare plaskebassenget, slik at de de aller minste kan kose seg med vannlek!

– Klar for pottetrening? Tissepotte er på plass, så her er det bare å trene seg bleiefri i løpet av oppholdet:-) 

– HKK tilbyr reiseseng, sittestol for barn, vippestol for baby og stellematte

– HKK tilbyr også trille om dere ikke skulle ønske å ta med egen vogn! 

– Innendørs kan barna leke med bamser og leke pc eller se barnetv på NRK3/Super

– Huset har trilleavstand til barnevennlig restaurant (med lekeplass), til strand med mange lekeplasser og Playa Albir hotellets egen lekeplass. Flatt terreng til både strånd, hovedgate og sentrum generelt, men skal du på trilletur til Albiråsen kan det være meget bratt med vogn.

HKK er rett og slett praktisk, enkelt og barnevennlig. Book en ferie hvor barna kommer først!! 

Info om området

Albir er den populære badebyen i Alfaz kommune. En pen by med flott strand og nydelig strandpromenade som strekker seg helt til nabobyen Altea. Det er også kort vei til flotte turområder i fjellene.

Albir har mange gode restauranter og et rikholdig utvalg av butikker og service- kontorer for alle behov. Her finnes flere norske butikker sammen med de lokale spanske, og innslag fra flere europeiske nasjoner. Albir har norsk skole, norske leger og sjømannskirken ligger i denne byen. 

Albir nås enkelt fra Alicante flyplass hvor både Norwegian, SAS og Ryan Air har ruter til fra Norge.

Prisinformasjon

13 500 per uke i skoleferiene/høysesong

8250 pr uke i midt sesong

6600 pr uke resten av året. 

Rombeskrivelse

Huset har 3 soverom, 2 bad, kjøkken og stue i tillegg til store og koselige utearealer

Mer detaljert info:

Huset ligger i øvre del av sentrum i Albir, ved Albir playa hotell, med kun ett par minutters gange til butikker og restauranter, barer og annen næring. Stranden nås til fots, bare 10 minutter unna.

Huset er bygget i tradisjonell spansk arketektonisk stil med takterrasse og solmuligheter fra morgen til kveld. 

Uteområdene er inndelt i et pavilongområde på forsiden av huset og et uteområde med stor sittegruppe ved bassenget og solsenger rett ved appelsintrærne.

Det er installert 4 varmepumper / AC for oppvarming eller kjøling. Det er AC i alle soverom og i stue. 

Begge bad er flislagt, et hvor dusj og badekar kombineres og et med dusj alene. 

Nyere kjøkken med god standard, oppvaskmaskin og gasskomfyr i børstet stål. Det er mye benkeplass som gir stort arbeidsrom på kjøkkenet. Det er et ekstra kjøleskap ute slik at det god kapasitet. Har du lyst til å presse din egen appelsinjuice, er det bare å forsyne seg i hagen og presse med juicepressen på kjøkkenet. 

Soverommene er romslige. To av soverommene er innredet med dobbeltseng. Det tredje soverommet er innredet med to enkeltsenger. I tillegg er det to soveplasser i stuen (sofaen kan gjøres om til sovesofa for to personer). Dette betyr at to familier fint kan feriere sammen i huset.

Svømmebassenget er flislagt med flotte blå mosaikkfliser (ca 1,5 meter dypt, 3 meter bredt x 7 meter langt). Den store utedusjen er perfekt til nedkjøling eller etter bad i svømmebassenget.

Det er tilknyttet et eget grillområde til de koselige utearealene med mulighet til å plukke appelsiner fra trær i hagen!

Det er fasiliteter som hagemøbler og solsenger på flere steder på tomten. Ny vaskemaskin er tilgjengelig for bruk under oppholdet.

Info om rengjøring 

1250 kr for obligatorisk utvask samt 125 kr per person for vask og skift av sengetøy og håndklær tilkommer leieprisen.

Se mer…
Your search results
Pris
Prisinformasjon
13 500 per uke i skoleferiene/høysesong
8250 pr uke i midt sesong
6600 pr uke resten av året.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng

Flere egenskaper

Aircondition, Balkong/terrasse, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken, Utendørs svømmebasseng

Grill, Hagemøbler, Håndklær/sengetøy inkludert, Ikke-røyk, Innlagt strøm, Innlagt vann, Kjøleskap, Oppvaskmaskin, Solsenger, TV, Vaskemaskin

Tilgjengelighet

juli 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
tidligere
idag
bestilt