Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Ny og lekker villa med 2 soverom og privat basseng sentralt i Albir. Ref: Mercuri nr 3

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 1 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Denne attraktive og solrike eneboligen har en ideell beliggenhet i Albir, i et pent og rolig område med kort gangavstand til sentrum og strand. Mercuri 3 er på to etg., hvorav 2.etg. er eiernes private leilighet som er avlåst og tom og ikke for utleie. Hele 1. etg. er for utleie og består av en stor og flott stue, spisestue, velutstyrt kjøkken, to soverom og 1 bad. Direkte utgang fra stuen til hage og privat basseng med utedusj og hagemøbler. Tilgang til et ekstra bad med dusj og wc fra terrassen. Flere uteplasser hvor man kan man nyte livet med sol og skygge på den varmeste tiden av året. Eiendommen er inngjerdet og barnevennlig med plass til parking av bilen inne på tomten. Leiligheten er på ca 110 kvm og boligen ble ferdig bygget i desember 2013. Det er høy standard, meget pent og velholdt og praktisk talt ubrukt. Nye møbler i alle rom, nye senger og madrasser av god kvalitet, smakfullt innredet og meget velutstyrt med alt man trenger for et behagelig opphold. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, kaffetrakter, elektrisk komfyr og nok av kopper, karr og sengetøy. Det er ny flatskjerm med norske tv-kanaler og trådløst nettverk. Aircondition med kjøle- og varmepumper i alle rom. I tillegg er det gulvvarme, som gjør leiligheten veldig attraktiv for langtidsleie på høst og vinter. Det flotte bassenget ligger solrikt plassert på tomten, omringet av frukttrær som appelsiner, sitroner og nisperos. Det meste av tomten er hellelagt og det er automatisk bilport inn til eiendommen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Albir, som ligger på Costa Blanca Nord i kommunen Alfaz del Pi, ca 63 km nord for flyplassen i Alicante, har et middelhavsklima som betyr varme somre med milde vintre og lite regn og området er velsignet med over 300 soldager i året. Den største stranden heter “Playa de Racó de l’Albir” og er seks hundre meter i lang og har praktfull utsikt over Peñón de Ifach i Calpe. L´Alfás, som på arabisk betyr “fruktbar jord”, har en lang og rik historie. I dag har området L´Alfás del Pi, som strekker seg over ca. 19 km2, om lag 20 000 innbyggere, hvorav ca halvparten er innflyttere fra ulike land. I tillegg kommer mange turister gjennom hele året. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted å bo. Med over 4000 tusen fastboende nordmenn i Alfaz kommune er det norske legesentre, tannleger og optikere, så alt er lagt godt til rette for solhungrige nordmenn… Albirstranden er populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km syd for Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-463571-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: AT-463571-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Ved korttidsleie for inntil 4 personer:
Per uke i høysesong: NOK 11.500,-
Per uke i mellomsesong: NOK 8.000,-
Per uke i lavsesong: NOK 5.900,-
Dersom det er flere leietakere enn 4 personer, kommer et tillegg på NOK 500,- per uke per person.
Maks 5 personer er tillatt per leieforhold.
Ved korttidsleie er strøm, vann, gass, norske tv-kanaler og bredbånd inkl.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) NOK 11.900,- per mnd pluss strøm, vann, gass/brensel og bredbånd.
Ved korttidsleie kommer obl. sluttrengjøring i tillegg med NOK 1000,- pluss vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- per sett.
Ved langtidsleie kommer obl. sluttrengjøring i tillegg med NOK 1400,- pluss vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- per sett.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer alltid strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 110 m2
Soverom: 2
Baderom: 1
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

november 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss