Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Nydelig leilighet 5 min fra stranden – 3 soverom i San Pedro de Alcántara – R1961457

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Nydelig leilighet i andre etasje med utsikt over vakker, tropisk hage med basseng.Her er det også basseng for små barn. Leiligheten har pen utsikt mot Middelhavet, som bare er et drygt stenkast unna.

3 soverom og 2 bad, samt separat gjestetoalett. Velutstyrt kjøkken med oppvaskmaskin, mikrobølgeovn, kjøl/frys og vaskemaskin.Kable-TV med spanske og noen internasjonale kanaler. Dockstation for iPod
Parkering i felles garasje under bygget. Heis.
Byggeår: 2001. Renovert 2012.

3 Bedrooms, 2 Bathrooms, Built 90 m², Terrace 25 m².

Anlegget har massevis av grønne områder og med vakre hager og et nydelig felles svømmebasseng
Like utenfor komplekset er den vakre strandpromenaden og den lange og brede stranden.Promenaden og strendene har mange gode, strandrestauranter og barer, og er et herlig sted å passere en sommer ettermiddag.
En kort spasertur unna ligger den populære nye Boulevard of San Pedro, samt sentrum av byen. Den har rikelig med butikker, kafeer og restauranter samt fasiliteter og fritidsaktiviteter, som for eksempel sykkelutleie og guidede turer.
MARBELLA
Beliggenhet bare 10 minutter fra Marbella og 5 minutter fra Puerto Banus. Et ideelt utgangspunkt for å utforske Costa del Sol, samt innlandet og de tradisjonelle byene som Ronda, Sevilla, Malaga og Granada. Bare en 45 minutters kjøretur fra både Malaga og Gibraltar flyplasser.
Hvis du leter etter en feriebolig som befinner seg minutter fra stranden, i rolige og naturskjønne omgivelser, men likevel nær alt enn denne leiligheten og den vakre utvikling der det ligger er en må se!

Info om området
San Pedro de Alcántara er en koselig by som ligger kun 10 minutter vest for Marbella, men som har beholdt sin småby sjarm til tross for en betydelig økning i popularitet og fasiliteter.
10 minutter fra Marbella, 5 fra Puerto Banús, 10 minutter fra Estepona og 45 minutter fra Malaga .
Det sentrale punktet i byen er nylig ferdig Boulevard de San Pedro. En lang og bred gangvei, med gangbruer, sykkelstier, et amfiteater, fontener, massevis av lekeområder, 3 gode bar / restauranter og med regelmessige arrangementer og gatemarkeder, boulevarden har raskt blitt stedet å gå for San Pedro innbyggere og turister .
Fra boulevard er en gågate som strekker seg nordover til kirketorget med sine vakre lokale kirke. Gaten har dusinvis av kafeer , så vel som populære og fasjonable barer som La Sala og andre flere spanske tapasbarer. Med massevis av butikker, banker, supermarkeder samt treningssentre og helse og skjønnhetsfasiliteter, er alt i San Pedro innen gangavstand.
Sørover fra boulevarden, langs en bred allé er stranden, med nok en bred og lang promenade med en like romslig strand. Med massevis av strandbarer og restauranter – “chiringuitos” er dette et populært sted på en sommerdag og i helgene i de varme og solrike vinterdager.
Innenfor en kort kjøretur er den lille hvite landsbyen Benahavís og skjønnheten i Sierra de las Nieves og Serrania de Ronda naturparker, med mange gang- og sykkelstier samt vakre hvite landsbyer og fantastisk natur.
San Pedro de Alcántara er nå en av de mest etterspurte steder på Costa del Sol for

Prisinformasjon
Ferie-leie fra1,000 – 1400 euro pr uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Ferie-leie fra1,000 - 1400 euro pr uke
Adresse
Adresse: Las Adelfas - San Pedro
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 90 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
Felles svømmebasseng
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss