Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Nydelig leilighet i Balcon de Altea med fantastisk utsikt. Ref: Atico B Cau Redo

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger meget sentralt og førsteklasses til på solsiden av Altea med kort gangavstand til strand, sentrum, marked og gamle kirkeplassen. Med sine lyse og vakre rom, sentrale beliggenhet og fantastiske utsikt med sol hele dagen, er dette et godt valg for årets feriebolig. Leiligheten er på 65 kvm pluss terrasse på 22 kvm, med lekker stue og åpen kjøkkenløsning, moderne og flott kjøkken med oppvaskmaskin, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, brødrister og alt man trenger for et behagelig opphold. Eget vaskerom ved siden av kjøkkenet med vaskemaskin. Flatskjerm med smart tv og norske tv-kanaler og tilgang til trådløst bredbånd. To soverom, og to bad, hvorav et med dusj og det andre med wc og servant. Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverommet. Godt med skapplass. Meget høy standard med aircondition i alle rom og norske dyner og puter. Leilighetskomplekset har fire etg og heis inkl. garasjen i underetg. med egne p-plasser. Leilighetene ligger i et vakkert og sentralt boområde med kort gangavstand til tog- og busstasjon. Eget lite felles basseng like utenfor døren. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Rombeskrivelse Om stuen: Stue med skinnsofa og ny flatskjerm og åpen kjøkkenløsning. Direkte utgang fra stuen til terrassen. Pent møblerte rom, smakfulle og moderne møbler. Om kjøkken: Lekkert kjøkken med oppvaskmaskin, kaffetrakter, elektrisk komfyr, kjøle- og fryseskap m.m. Om badene: To pene og flislagte bad, hvorav ett med dusj og det andre med wc og servant. Om soverommene: To fine møblerte soverom med 4 sengeplasser, meget gode madrasser og godt med skapplass. I tillegg er det en sammenleggbar ekstra seng. Uteplass: Direkte utgang til terrassen fra stuen og hovedsoverom. Uteplassen har hagebord med 4 sitteplasser og en fantastisk utsikt med sol hele dagen. Leiligheten er meget praktisk innredet og har egen parkeringsplass i garasjeanlegget i kjelleren. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Balcon de Altea ligger på en sydvent åsside med solrik og fri utsikt til havet. Altea og området rundt sies å ha Europas beste klima. Vinteren ligner mest på en mild sommer. Dette skyldes ikke minst at Altea ligger ved foten av Sierra Bernia fjellene som skjermer for vintervinder fra nord og byr samtidig på mange turmuligheter. Altea, som er kåret til en av Spanias vakreste byer, ligger ca. 50 minutter fra Alicante flyplass og kan by på alle servicetilbud og et rikt utvalg av restauranter, butikker og kafeer. Byen har også et anerkjent konserthus som tiltrekker både nasjonale og internasjonale artister. Byen byr på fine strender med sine kjente rullesteiner, egen båthavn og 9 hulls golfbane. Med en årlig gjennomsnittstemperatur på 18-20 grader har byen et av de mildeste klimaene langs middelhavskysten. De milde vintrene samt de varme somrene gjør det mulig å nyte godt av området og friluftsaktiviteter året rundt. Altea er også kjent for å huse mange kunstnere, og har et aktivt kunstnermiljø. Altea ligger ca 15 minutter fra Benidorm hvor man blandt annet finner fornøyelsesparken Terra Mitica, Terra Natura, Aqualandia og Mundomar.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442522-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg nr: VT-442522-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: NOK 7.500,-
Pris pr. uke i mellomsesong: NOK 5.600,-
Pris pr. uke i lavsesong: NOK 4.900,-
Dersom det gjelder flere personer kommer et tillegg på NOK 800,- per person per uke.
Ta kontakt for pris ved langtidsleie.
Obl. sluttrengjøring NOK 800,- og rens av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 2 måneders leie innbetales.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er strøm, vann og internett inkludert. Ved langtidsleie kommer dette i tillegg.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 65 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

november 2018
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
desember 2018
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss