Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Nyoppusset og meget flott enebolig i Albir, høy standard, 6 soverom og basseng. Ref: Casa Fortuna

| | 10 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Fortuna er en stor og flott enebolig med velholdt hage og eget basseng. Hovedboligen har 4 soverom og 8 sengeplasser pluss en “hybelleilighet” med to soverom og ytterligere 4 sengeplasser. Hovedhuset er på et plan med et velutstyrt og tipp, topp, moderne kjøkken, eget vaskerom med vaskemaskin, stor og lekker stue med to salonger og spisestue, 4 soverom og 3 vakre fliselagte bad. Vegg i vegg med garasjen er det en liten hybelleilighet med 2 soverom, kjøkken og bad. Meget høy standard med aircondition, bredbånd og norske tv-kanaler. Takterrasse med flott utsikt. Hele eiendommen er inngjerdet og barnevennlig og Casa Fortuna ligger i et rolig og pent boområde ca 1,5 km fra sentrum i Albir.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området
Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør dette området til et attraktivt sted. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også mange av disse som har fått navnet sitt gravert i hellene.

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er ca 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info
I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Boligen er ledig for korttidsleie og langtidsleie og prisen fastsettes ut fra antall leietakere. Minimum 2 ukers leie i høysesong.
Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneders leie ved langtidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1600,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er renholdet NOK 2200,-
Dette er inkludert i leien
Det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise. Strøm kommer i tillegg til leien ved kort- og langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Jacuzzi
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
Stereoanlegg
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss