Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Nyt den kunstneriske Gaudi villaen på Costa Blanca kysten ved El Campello nær Alicante

| | 12 Gjester | 5 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Ønsker dere et Spaniaopphold i spesielle omgivelser? Da er Casa Amena stedet for dere! Stedet er egnet for utleie både for få og mange personer. Her kan dere nyte et hus med runde Gaudiformer, et privat svømmebasseng med lekre blå fliser, panoramautsikt mot Middelhavet og inspirerende kunst på veggene malt av husets eier.
Utfra bildene ser dere sikkert at vi liker tittelen på en god film: “Blå er den varmeste fargen!”
Hva med en lang weekend på forsommeren, sommerferie i herlige august/september, eller en høstferie i varme omgivelser? Temperaturen i bassenget og havet ligger på rundt 25 grader om høsten. Fortsatt badetemperaturer i november.

Huset ligger idyllisk plassert i et rolig boområde og stranda er like ved! Spesiell atmosfære hvor huset er godt skjermet for innsyn. Nær beliggenhet til strandliv i El Campello, byliv, natur og attraksjoner.
Huset og klimaet på Costa Blanca kysten er egnet både for kortere og lengre opphold hele året rundt. Vi tilbyr gode priser og gir gode avslag i høst og vinterhalvåret!

“Casa Amena” betyr det åpne, gjestfrie huset og må bare oppleves! Det er kort avstand til lokale strender. Casa Amena består av et hovedhus og et anneks. Hovedhuset har 6 sengeplasser. I tillegg er det et anneks med plass til ytterligere 6 personer. Totalt 12 sengeplasser hvis alt tas i bruk. Huset er således ypperlig både for få og for mange. Dere betaler i forhold til hvor mange rom dere trenger.

Bonalba og andre kjente golfbaner i Alicante området ligger like i nærheten. Tettstedet Sella ligger en halv time unna huset og er kjent som et av de tre beste stedene i Europa for klatring!
Coveta Fuma som er navnet på nærområdet, ligger godt til rette for spaserturer i småkupert terreng og fjellheimen er ikke langt unna. Hyggelige restauranter i nærheten. Nær til byene El Campello, Alicante, Altea, Villajoyosa og fornøyelsesparken Terra Mitica.
Det går en lokal jernbane med stoppested i gåavstand fra huset. Jernbanen går oppover langs kysten fra Alicante til Denia og stopper ved alle byene og tettstedene nordover.

Nærmeste by, El Campello, er en nyoppdaget Middelhavs-perle på Costa Blanca kysten mellom Alicante i syd og Villajoyosa, Altea og Benidorm i nord. El Campello er preget av spansk sjarm og aktivt kulturliv. Sandstrender så langt øyet rekker, bilfri strandpromenade med kaffer, restauranter og butikker.
Alicante er den største byen på Costa Blanca kysten og ligger en halv time unna huset med lokalt tog. Alicante har nydelig strand, museer, berømte restauranter, handlegater og hyggelig gammel bydel. Alicante er preget av spansk språk og kultur. En storby med atmosfære!

“Casa Amena” har et stort privat, beplantet uteområde. Huset er godt egnet for familier og personer i alle aldre. Villaen er arkitekttegnet og har sine runde, myke former hentet fra den spanske kunstneren Antoni Gaudi. Den islands/norske kunstneren Bjørg Thorallsdottir har besmykket husets frontfasade med særegen glassmosaikk i Gaudis ånd. Husets uterom får derved en spesiell atmosfære hvor den blå mosaikken forenes med skinnet fra det blå bassenget, den blå himmelen og Middelhavets varierende blåtoner.

Alle rom har en egen sjarm: 5 soverom, hvorav 2 av dem er i et anneks med eget toalett og utsikt til palmene! 3 bad + utedusj ved bassenget, spisestue, stue, nytt kjøkken med oppvaskmaskin,komfyr med steke-ovn, kaffetrakter, kjøleskap med fryser, vaskemaskin og ellers alt av kjøkkenutstyr. Elektrisk utegrill. Privat svømmebasseng og patio ved bassenget.
TV med HDMI kabel. CD-spiller med dockingstasjon for iphone og ipod (MP3 spiller). Vi har nylig lagt inn Wifi i huset. Ta med egen ipad eller laptop, så kan dere både være på nett og ved hjelp av HDMI kabelen koble dere på norsk TV.

Spesielt hus i spesielle omgivelser. Sommer hele året! Vi kan veilede i valg av flybilletter og alternative flyruter.
Huset leies vanligvis ut fra lørdag til lørdag, men vi er også fleksible på andre ankomst- og avreisedager.
De ekstra soverommene åpnes opp når antall beboere er over 6 personer.
Kunstbildene i huset er til salgs ved henvendelse.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Lill Pleym

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris per uke
fra 7 000,- til 14 000,-

Månedsleien ligger langt lavere enn ukesleien, særlig om vinteren.

Første innbetaling kr 4000,- innbetales ved avtaleinngåelse. Denne innbetalingen refunderes ikke ved avbestilling av leieperioden.
Ved ankomst betales 100 euro. Dette beløpet dekker rengjøring ved avreise, strøm, bruk av sengetøy og håndklær og fri bruk av wifi.
Ved ankomst betales også 150 euro som depositum. Dette depositumet refunderes ved avreise, eller deler kan brukes til å dekke ødeleggelser ved hus og eiendom under oppholdet, eller for sen ankomst etter avtalt tidspunkt.

Ved avreise blir huset gjennomgått av stedlig representant. Vask av sengetøy og håndklær gjøres av leietaker selv, eller leietaker betaler 10 euro per etterlatt vask.
Leietaker plikter å gjøre opp for knust inventar, ødelagt utstyr etc. i hus og hage.
Adresse
Adresse: carrer Escocia 180, 03560 El Campello
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 150 m2
Soverom: 5
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Garasje
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Barnestol

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt