Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

FINNREISE.COM – OASIS BEACH EL RASO GUARDAMAR LEILIGHETER

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

OASIS BEACH EL RASO – DIVERSE LEILIGHETER TILL LEIE MED SPA & FITNESS FASILITETER.

This beautiful penthouse apartment in Park Oasis Beach 10 in El Raso Guardamar is equipped with all the comfort you need for a pleasant stay. This property has a spacious living room, 2 bedrooms. 1 x 2 + 2 x 1 sleeps and 2 bathrooms, shower + shower facility. From the balcony and the roof terrace you will have a nice view towards the common garden where the swimming pool in located. The modern kitchen is fully furnished, includes a dishwasher. The living room is provided with air conditioning, hot and cold, SAT TV and WiFi. The apartment is fully finished with the finest materials and in accordance with the new European standards.

The complex is safe and protected and there is an underground parking garage. This is definitely a wonderful place to be. Ideal for a short stay during your holiday and for long term stay during the winter with the the right facilities and all day sun on the terrace. Park Oasis Beach El Raso includes beautiful communal areas with garden, communal pool, INDOOR JACUZZI, SPA, FITNESS AREA, a playground for the children and petanque courses.

This complex is one of the newest, most attractive residential area in Guardamar, only 10 minutes drive to Moncayo beach. All amenities expected in a modern holiday resort and a diverse range of shops, bars, restaurants and supermarkets, all within walking distance.

Info om området

Leiligheter til leie på Oasis Beach, Spania. Finn en flott innkvartering på Oasis Beach El Raso, Guardamar med FINNREISE.COM Du ønsker å dra på ferie eller vurderer å overvintre i et varmt klima. Feriehjem tilbyr et perfekt alternativ for hoteller. De tilbyr deg mer plass, privatliv, komfort og derfor mer valuta for pengene.

OASIS BEACH EL RASO GUARDAMAR

Utleieboligene i Oasis Beach fase 10 – 11 – 12 i El Raso vil ha 2 og 3 soverom, romslig stue, vakre fellesområder med hage, basseng, lekeplass for barn og petanque-baner. Det vil også ha et innendørs boblebad og et treningsområde. Alle leilighetene får en privat underjordisk parkering. Leiligheter i første etasje: 2-roms leilighetene har 2 bad. 3-roms leilighetene har 3 bad. Terrasser på begge sider og noen har en fin privat hage. Toppleiligheter: 2-roms leilighetene har 2 bad. 3-roms leilighetene har 3 bad.

Privat balkong på 17 m2 med en trapp til et privat solarium, 69 m2 –83 m2. El Raso ligger bare noen hundre meter fra naturparken La Mata. I El Raso finner du supermarkeder, restauranter og mye mer. Nær urbanisasjonen vil du finne de krystallklare strendene i Guardamar, bare på to kilometers avstand, for eksempel El Moncayo og Omar. I tillegg til den 14 km lange stranden, vil du finne et stort beskyttet område på 840 hektar, kjent som Guardamar-sanddynene.

I nærheten av det velkjente innlandsmarkedet Mercadillo Campo de Guardamar og det pulserende sentrum av Cuidad Quesada-landsbyen, bare på to kilometers avstand. Resorten tilbyr utmerket tilgang: rask tilgang fra hovedveiene i regionen. Motorveien AP-7 og N332-kystveien mot den internasjonale flyplassen i El Altet, Alicante og San Javier Murcia Airport.

TILBUDET VÅRT – OASIS BEACH APARTMENTS Oasis Beach-leilighetene har et godt utgangspunkt for en vellykket ferie. Vi har mer enn 60 leiligheter til leie, alle har et fullt utstyrt kjøkken med de nødvendige hvitevarene, 2 soverom, 2 bad, klimaanlegg, SAT-TV og en Internett-tilkobling. Oasis Beach-områdene er definitivt gode steder å være, og med en meget sentral og fin beliggenhet.

GUARDAMAR DEL SEGURA er i dag en moderne turistby med mange hoteller og nyoppførte leilighetskomplekser. Når du reiser til Guardamar del Segura i Spania, må du huske å sette av nok tid til sightseeing – du kan bare ikke gå glipp av severdigheter som for eksempel Guardamar borg! Hvert år tilbringer tusenvis av nordmenn vinteren i Spania, og mange av dem har valgt seg Alicante eller Torrevieja som sitt annet hjem når høstmørket og vinterkulden setter inn her hjemme. Men bare en halvtimes kjøring fra de de to mer kjente byene, finner vi Guardamar del Segura, en liten perle der spanjolene selv gjerne ferierer. Guardamar del Segura ligger helt ned til Middelhavet, sørøst for Alicante, like sør for Elche, like nord for Torrevieja og øst for Rojales.

Kommunen har vanligvis et innbyggertall på ca. 16.000, men dette er et tall som tidobles i høysesongen. Og det er ikke rart at både spanjoler og turister utenifra trekkes til byen, for mange mener at de 12 kilometer lange strendene i Guardamar er de beste i hele fastlands-Spania. Der kan du finne stille områder der du har stranda omtrent for deg selv, eller legge deg på området nedenfor den brede promenaden der det i høysesongen florerer med liv, restauranter, gateselgere og alt man vanligvis forbinder med sydenliv. Aktive voksne og barn kan more seg med volleyball, vannleker og lekestativ, de som foretrekker en roligere stranddag kan leie solsenger for 5€, eller få en halv times massasje under parasollene for 15 – 20€. Men Guardamar del Segura er langt mer enn en badeby, her er det også ypperlige turområder.

På begynnelsen av 1900-tallet ble det plantet en pinjeskog på 840 hektar ved byen, for å verne byen fra sanden som kom fra Sahara og begrov husene og gatene i byen. Skogen består i hovedsak av furutrær, pinjetrær, eukalyptustrær, aloe vera-planter, busker og palmer. Den kalles på folkemunne La Piñada, og er Guardamar del Seguras største rekreasjonsområde, med flotte veier og turstier. Parque Reina Sofia er en annen grønn lunge i byen, med springvann, fisk, dyr og fugleliv, samt benker og utescene. Hit går både turister og fastboende for å beskue duer, påfugler, ekorn, skilpadder og noen av de andre dyrene som ser ut til å stortrives like mye som de tobente gjestene som besøker parken.

Rett utenfor parken ligger byens restaurantgate, som sommerstid er stengt for biltrafikk på kveldstid. På sommerstid er det også markedsgater og tivoli i det samme området, og hver onsdag hele året er det stort marked rett ved byens torg. For de som ønsker seg litt mer natteliv finnes det også discoteker og casinoer, men det har de fornuftig nok lagt litt utenfor bysentrum. Og siden restaurantene selv i høysesongen stenger rundt midnatt, er det mulig å få nattesøvn selv om mange av utleieleilighetene og hotellene ligger midt i sentrum. Guardamar de Segura har et typisk middelhavsklima, som resten av Costa Blanca.

Om sommeren gjør en avkjølende bris temperaturen behagelig, og om vinteren er byen beskyttet mot den kalde vinden fra nord av de omkringliggende fjellene. Gjennomsnittlig har Guardamar 3000 timer med solskinn årlig, og den gjennomsnittlige temperaturen på dagtid er i overkant av 20 grader. I 1986 kåret World Health Organisation nettopp solkystens klima som et av de beste I verden, ikke for varmt om sommeren, og heller ikke for kaldt om vinteren. Med cirka 325 solskinnsdager I året, er Guardamar del Segura derfor et ideelt helårs reisemål. Ikke så rart kanskje at også flere nordmenn oppdager denne lille perlen, som bare ligger en kort flytur unna …

REISE DIT: Både Ryanair, Norwegian og SAS har fly som går til Alicante. Billettene trenger ikke koste mer enn noen få hundrelapper, og på flyplassen kan man velge mellom taxi, buss eller leiebil. Det tar ca en halv time med bil fra flyplassen til sentrum av Guardamar del Segura.

SHOPPING: Sko, vesker, belter og skinnvarer er populært, men det aller meste man kjøper er rimeligere enn hjemme. I hovedgata finner man merkebutikkene, på markedet hver onsdag kan man få kjøpt alt fra grønnsaker og krydder, til undertøy, elektronikk, leker, sko, tepper, klær og vesker. MAT: Det finnes utallige restauranter i Guardamar og nærområdene rundt, og du kan – til rimelige priser – spise mat fra alle verdenshjørner. Det finnes også noen mer eksklusive restauranter. Sjekk på internet, forhør deg på det lokale turistkontoret eller hos servicekontoret Cora Care for tips. Den spanske nasjonalretten Paella bør selvfølgelig smakes.

På strandpromenaden har de flere restauranter som tilbyr rikelige fiskefat, og i «restaurantgata» serverer Mamas Tapas spanske Tapasretter og mye annet året rundt.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Espana Casas/Finn Reise

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Skriv inn din ankomst- og avreisedato på vår hjemmeside www.finnbolig.com for å beregne prisen.

Prisen per periode per uke i euro / fra:
01/01 – 03/31: 325€
04/01 – 06/30: 425€
07/01 – 08/31: 625€
09/01 – 10/31: 425€
11/01 – 12/31: 325€

Overvintring fra: 185€ - Pris per uke - Starter fra 4 uker opphold. ( PERIOD: 11 01 > 03 31 )
Adresse
Adresse: Oasis Beach,El Raso
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 78 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Jacuzzi
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Vaskemaskin
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Espana Casas/Finn Reise


FINNREISE..COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnreise.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss