Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

FINNREISE.COM – OASIS BEACH PUNTA PRIMA LEILIGHETER

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

FOR INFORMASJON, PRISER OG TILGJENGELIGHET, BESØK VÅR PRIVAT NETTSIDE: WWW.FINNREISE.COM

Denne vakre toppetasje-leiligheten i fase 9 i Punta Prima er utstyrt med all den komforten du trenger for et hyggelig opphold. Leiligheten har en romslig stue, 2 soverom med god kvalitet senger. 1 x 2 + 2 x 1 sengeplasser og 2 bad, dusj + dusj anlegg. Det er en balkong og en romslig takterrasse, 58m2 møblert med bord + stoler, solsenger, en loungset, utendørs dusj og en pergola. Herfra får du en fin utsikt mot havet, den felles hagen og svømmebassenget. Det åpne kjøkkenet er fullt møblert, med oppvaskmaskin. Stuen har aircondition, varmt og kaldt, WIFI, SAT TV, INTERNASJONAL KANALER.

Komplekset er trygt og beskyttet, og det er en underjordisk parkeringshus. Dette er definitivt et flott sted å være og på en svært sentral og nydelig beliggenhet på Costa Blanca. Ideell for et kort opphold i ferien og,for lengre opphold på vinteren med sol hele dagen på terrassen.

GOLF? Også for golf entusiaster er leiligheten og beliggenheten perfekt. Dette komplekset er et av de nyeste og mest attraktive boligområdet i Punta Prima, kun 5 minutters kjøring til Punta Prima-stranden . Velkommen. Info om området Punta Prima er kjent for sine berømte blå flagg strender og sin fabelaktige promenade, med massevis av barer og restauranter i nærheten av promenaden er det ingen mangel på valg.

Punta Prima er omgitt av flere urbanisasjoner med helårs innbyggere, så det har alle fasiliteter og bekvemmeligheter som trengs. I nærheten ligger de komersielle sentrene Punta Prima, Flamenca Beach og La Mosca med et stort utvalg av butikker og tjenester. Det er et bredt spekter av servicetilbud i nærheten med gangavstand til restauranter, butikker og stranden. Det er god bussforbindelse til Torrevieja. Den kjente restauranten Nautilus ligger ved Punta Prima stranden kun et par minutters spasertur unna. Nærmeste golfbaner er Villamartin , Las Ramblas og Campoamor og de nærmeste flyplassene er San Javier og El Altet – Alicante. Der er 4 km til sentrum av Torrevieja.

SHOPPING Det største kjøpesenteret i hele Valencia regionen, La Zenia Boulevard, areal 180.000m2, ligger ca 3 km fra leiligheten. Her finnes det både dagligvarer Al Campo, minibank, post og apotek, samt en mengde restauranter, isbarer, kaffebarer, klesbutikker, Casino, bowling og mye mer. Det er marked hver lørdag formiddag til høyre for La Zenia Boulevard. Her finnes alle mulige varer og typer mat. Alt til en meget billig penge. Man kan også dra til Torrevieja eller til en av de andre byene i området.

TRANSPORT Fra Alicante flyplassen, ca. 40-45 min. kjøring kan man leie bil relativt billig eller ta taxi til fast pris. Den litt mindre Murcia San Javier flyplassen, ca. 20 min kjøring er den nærmeste, transport fungerer på samme måte. Det går buss til Torrevieja fra hovedveien og taxi til en overkommelig penge, ca. 15€. Vi kan være behjelpelig med å bestille transport til/ fra flyplass om ønskelig. Det koster ca 40 -50€. Det er lett å kjøre bil i Spania, og det er kjekt med leiebil, dersom en ønsker å se/oppleve andre områder omkring Punta Prima.

Diverse Info

FINNREISE.COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnbolig.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov. Vi gir også nyttig informasjon om området og de lokale omgivelsene, hvor du skal dra, hva du skal gjøre og hvordan du kommer deg dit. Dette gir all nyttig informasjon for en komplett strandferie i dette vakre området.

Vi er spesialister på selvbetjent leilighetsferie på de aller beste kompleksene i dette området, som Oasis Beach, Zenia-stranden, Sabrina og strandurbanisasjonene Sea Senses Punta Prima, Aqua Nature La Mata og Mil Palmeras Resorts i nærheten av Torre de Horadada. Vi er stolte av å ikke være bare en bestillingssøkemotor, noe som betyr at alle spørsmål blir behandlet personlig av vårt kunnskapsrike og dedikerte team. Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte ferieleien, skulle det være for familier, par, single eller grupper, noe som gir det lille ekstra og et personlig preg.

Vi lister alle eiendommene på vegne av eiere som har oppnevnt en lokal ledergruppe for å sikre at ferieovernattingen er klar ved din ankomst og gi deg den hjelpen du trenger under oppholdet. Vi håper at vi kan hjelpe deg med å finne din perfekte ferieovernatting i våre feriehus og lokale parker i år.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Espana Casas/Finn Reise

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Skriv inn din ankomst- og avreisedato på vår hjemmeside www.finnreise.com for å beregne prisen.

Alle priser per uke i euro:
01 01 - 03 31 > 325
04 01 - 06 30 > 425
07 01 - 08 31 > 625
09 01 - 10 31 > 425
11 01 - 12 31 > 325

VINTER OPPHOLD:
205 euro pr uke hvis du bestiller 4 uker eller lengre .
( PERIOD: 11 01 > 03 31 )
Adresse
Adresse: Calle Humedal,Punta Prima
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 78 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Tørketrommel
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

mai 2019
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
tidligere
idag
bestilt

Espana Casas/Finn Reise


FINNREISE..COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnreise.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss