Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

R2425208 – Nydelig penthouseleilighet med 3 soverom i Aloha Garden (Nueva Andalucia)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

En stor og romslig leilighet på 165m2 med 3 soverom, 2 bad og god plass til 6 personer.
Leiligheten er delt over 2 plan med en stor takterrasse. Første etasje har en stor stue / spisestue med åpen kjøkkenløsning. Salongen fører til en stor 25m2 terrasse, møblert med ny spisestue møbler og komfortable sitteområder. Fantastisk utsikt over havet og bassenget.

Andre etasje har 3 soverom med god garderobeplass og sengeplass til 6 personer. Det største soverommet har eget bad og separat hovedbad er også i andre etasje.
Den romslige 25m2 takterrassen har dusj og gir flott utsikt over havet, bassenget og Marbellas berømte fjell i bakgrunnen.
Leiligheten er smakfullt innredet og er fullt møblert med alt du trenger for en herlig ferie inkluderer et fullt utstyrt kjøkken med alle nødvendige redskaper. Leiligheten er utstyrt med oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, air-condition, varmeapparat, vaskemaskin, kaffetrakter og trådløst internett.
Leiligheten leveres også med parkeringsplass og garasje med heis direkte opp til leiligheten.
Leiligheten ble bygget i 1992, men totalrenovert i 2011 til høy standard.

Info om området
KOMPLEKSET:
En liten og eksklusiv kompleks med bare 56 leiligheter, bygget i en tradisjonell og elegant spansk stil. Luksusleilighetene er delt blant 3 etasjers bygninger og praktfull utsikt.
Komplekset ligger blant vakkert anlagte tropiske hager med fossefall og fontener. Her finnes 3 bassenger, et fantastisk hovedbasseng, et barnebasseng med vannsklie og et tildekket og oppvarmet med et boblebad. Det er også paddle tennisbaner og en flerbruksbane for fotball, basketball osv, og området har også treningsrom og badstue. 24 timers sikkerhetstjeneste, samt en underjordisk parkeringsplass.
Nærhet til barer, restauranter, butikker og massevis av aktiviteter. Komplekset ligger i et av de fineste stedene i Nueva Andalucia.

PLASSERING:
Flott beliggenhet i hjertet av Golf Valley i det populære boligområdet Nueva Andalucía. Omgitt av Marbellas berømte golfbaner som Aloha Golf, Las Brisas Golf, Los Naranjos Golf og La Quinta Golf.
En lett tur, eller bare en kort kjøretur til Puerto Banus og stranden og bare 10 minutter fra sentrum av Marbella. 35 minutter fra Malaga flyplass. Nueva Andalucia er rett i hjertet av alt, men tilbyr vakre og fredelige omgivelser.
Nueva Andalucia har mange internasjonale restauranter, kafeer og barer samt alle butikker og fasiliteter du trenger. Puerto Banús gir enda flere underholdningssteder og shoppingmuligheter med ekstra glamour og luksus!

Prisinformasjon
Pris: 800 – 1,500 euro pr.uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
800 - 1,500 euro pr.uke
Adresse
Adresse: Aloha Garden, Nueva Andalucia, Marbella.
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 165 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Garasje

Tilgjengelighet

august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss