Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

R2845763 – San Pedro de Alcántara -Luksus penthouseleilighet med 3 soverom

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Luksus penthouseleilighet på 153 m2 i frontlinjen til stranden. Leiligheten har stor stue, spisestue og en stor terrasse med flott utsikt over havet. Fullt utstyrt kjøkken. 3 soverom. Hovedsoverommet har eget bad med badekar og dusj. De to andre soverommene deler et bad. Marmor gulv i hele leiligheten. Utsikt over svømmebassenget, hagen og sjøen. Det er to parkeringsplasser i garasje og en bod. Fiberoptisk og internasjonale TV-kanaler.

Info om området
Casablanca Beach ligger ved strandpromenaden i San Pedro Alcantara. Innen gangavstand til San Pedro og Puerto Banus.Leilighetene er omgitt av anlagte og tropiske hager med et stort svømmebasseng og direkte tilgang til stranden. Svært nær skoler, butikker og restauranter og sikkerhet 24H. Område: San Pedro de Alcántara har en perfekt beliggenhet, kun 10 kilometer vest fra glitter og glamour i Marbella.

Prisinformasjon
Pris :euro 2400 – 3000 pr.uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside
https://bestinspain.net/property-en/R2845763_shortterm_penthouse-san-pedro-de-alcantara/

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
euro 2400 - 3000 pr.uke
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcántara
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 153 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
TV

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss