Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Residencial Orly – Fin og fargerik leilighet

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen

Koselig og fargerik leilighet i hjertet av Albir med 2 soverom og 2 bad. Meget sentral beliggenhet bare få minutters gange til strand, restauranter og butikker. Leiligheten ligger på bakkeplan og har en stor og flott skjermet uteplass helt uten innsyn fra gaten. Nylig fliselagt med oppmurt kjøkkenkrok med vask. Sittegruppe med stort bord, samt to solstoler. Barnevennlig, inngjerdet og pent beplantet hage. Kjøkken med eget vaskerom med ny vaskemaskin og ny elektrisk varmtvannsbereder. Det er kjøl/frys, mikroovn og elektrisk komfyr. Det er ikke oppvaskmaskin. Koselig innredet stue med ny sofa av god kvalitet og en ny “godstol”, flatskjerm med norske tv-kanaler og aircondition med kjøling og varmepumpe. Utenfor stuen er det en liten innglasset vinterhage før man kommer ut til den store uteplassen. 2 soverom med takvifter og 2 bad, det ene med dusj og det andre med badekar. Hovedsoverommet har dobbeltseng og eget bad. Det andre soverommet har 2 enkle senger. Til sammen 4 sengeplasser. Velholdt borettslag i rolige og vakre omgivelser. Leiligheten er velutstyrt og inneholder alt man trenger for et godt opphold, også bredbånd er installert. Velstelt bassengområde med eget barnebasseng og gressplen. Egen parkeringsplass i garasjeanlegget.

Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Prisinformasjon

For inntil 4 personer:

Pris pr. uke i høysesong: 720 euro

Pris pr. uke i mellomsesong: 540 euro

Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro

Ta kontakt for pris ved langtidsleie (minimum 6 ukers leie).

Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.

Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.

Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 140 euro.

Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.

Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.

Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere….

Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter.

Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post: post@spaniaservice.no.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisinformasjon
For inntil 4 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 720 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 540 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 450 euro
Ta kontakt for pris ved langtidsleie (minimum 6 ukers leie).
Ved flere personer kommer et tillegg på 50 euro per person per uke.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ved langtidsleie koster sluttrengjøringen 140 euro.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Garasje
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Heis

Tilgjengelighet

januar 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss