Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

RIVIERA DEL SOL- Stor villa med WIFI i vakre omgivelser mellom Marbella og Fuengirola(V017)

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 5 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villaen i Riveria del Sol har fantastisk utsikt mot havet. Også når du nyter det gode ferieliv ved bassengkanten er utsikten mektig! Familievillaen har totalt 4 soverom med sengeplass til sammen 8 personer. To av disse er en-suite og har tilgang til terrassen. Hovedsoverommet har virkelig et syn verdt å våkne opp til hver morgen. Sjekk det ut!

Alle soverommene er fullt utstyrt med A / C og garderober. Det er tre andre bad spredt ut over tre etasjer. Kjøkkenet er stort, fullt utstyrt med tilgang til parkeringsplass. Det er sikker parkering for 2 biler. Ut fra kjøkkenet er et privat spiserom. Stuen er romslig, lys og luftig med en flatskjerm-TV som har tilgang til engelsk gratis view-kanaler.

Det er også et spisebord her for mer avslappet bespisning. Fra terrassen kan du ta turen ned til bassengområdet som er avdekket, men har en overbygd terrasse med en gass BBQ. Ved bassenget på den nederste etasjen er det en kjøkkenkrok og et bad. Det er også en hage under bassengområdet.

Info om området
I Riviera del Sol er du ikke langt fra noe du trenger på en daglig basis. 200 meter fra huset er det et supermarked, internettkafé, nyheter agenten etc. På bunnen av bakken er det en Opencor, (Supermarked som er åpen 365 dager i året til sent) restauranter og barer. På tvers av hovedveien fra det er stranden. En kort kjøretur unna vestover er det kommersielle området i Calahonda. Riveria del Sol er midt mellom Malaga og Marbella så du vil bli virkelig bortskjemt for valg for steder å gå. Det er Nerja i øst eller Ronda i vest og i-land, Fuengirola Zoo eller Estepona Safari Park, Malaga Plaza Mayor eller Marbellas Canada! Se våre ting å gjøre siden for mer informasjon. Miraflores Golf Club er rundt hjørnet med 18 hull og en høy kvalitet klubbhus åpent for publikum.

Prisinformasjon
Fra €1400 til €2200 pr uke.
Se oppdaterte priser ved å legge inn eksakte feriedatoer på denne websiden

Info om rengjøring
€160

Diverse Info
Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden.

I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt.

Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det!

Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen.

Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

Vi er lokalisert i Nueva Andalucía ved Puerto Banus nær alle våre fritidseiendommer så hvis du trenger hjelp eller har en nødsituasjon kan vi være der på et blunk.
Du kan lese mer om oss på denne linken

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra euro 1400 til euro 2200 pr uke.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 5
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Privat parkering

Flere egenskaper

Alarm Parking - private Washing machine Iron Ironing board Bed linen provided Cot Cable/Satellite TV TV DVD player Stereo CD Player WiFi Oven Microwave Stove Coffee maker Dishwasher Refrigerator Freezer Fan / extractor Toaster Water kettle Kitchen utensils provided Highchair Balcony Patio/deck/Terrace Private Garden Air-conditioning BBQ Grill Pool - private Shower Bathtub Towels provided Hair dryer Smoking allowed outside Ocean view Sea view City view

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss