Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Rojales/Quesada – Romslig villa med privat basseng, internett og satellitt-TV

| | 12 Gjester | 5 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Velkommen til Ciudad Quesada og Villa Paltto!

Ciudad Quesada, Rojales område

Quesada – kjent for sin blå himmel, solskinn, hvite sandstrender og noen av de mest dramatiske fjellkjeder i Europa, søvnige ettermiddager og deilig mat, Spania har rett og slett alt. 

Om villaen

En utrolig solfylt, romslig og flott 5 roms villa med privat basseng i hjertet av Ciudad Quesada i Costa Blanca. Komfortabelt nye møblert og utstyrt med aircondition i alle rom, satellitt-TV, 2 stuer og 2 kjøkken. Rikelig med uteplass for utendørs servering, en grill, herlige solterrasse, dette et ypperlig valg for familie ferie. 

Fasiliteter

Men du har Quesada by på dørstokken med butikker, barer, restauranter, golfbane og en egen vannpark. Alicante og Murcia flyplassene er henholdsvis 30 og 40 km. Ciudad Quesada er en livlig travle liten byen hvor du kan nyte så mye fred og ro som du liker, eller dra nytte av det fantastiske utvalget av barer og restauranter som stedet har å tilby og bare 100 meter fra noen av de lokale restauranter og barer.

Badeland

Det er ca. 1 km til det lokale badeland i Ciudad Quesada og ca. 8 km til badelandet i Torrevieja, er ideell for hele familien, og er åpent hver dag i sommermånedene. Quesada er en perfekt by for familier.

Golf

Den lokale golfbanen i La Marquesa ligger bare noen minutter unna.

Hvis du er en golfspiller i nærheten finner du mange vakre og høy kvalitets golfbaner som, La Marquesa, La Finca, Las Collinas, Villamartin, Las Ramblas, Las Collinas, Campoamor, Alicante, El Plantio og Bonalba, for å nevne noen.

Strand og bading

Det er ca. 6 km til Guardarmar stranda, 8 km til strendene i byen Torrevieja. Det er 14 km med hvite sandstrender, blått flagg strender, med trygge farvann for bading og vannsport, samt har en nydelig strandpromenade og marina.

Restauranter og bar

Det er 100 m til nærmeste lokal kafe og restauranter fra villaen.

Den travle og pulserende byen Quesada ligger bare ca. 8 km unna den store travle byen Torrevieja som har et fantastisk utvalg av barer, restauranter og butikker.

Go Cartbane

Det ligger en flott Go Cartbane både for store og småe litt syd for byen Torrevieja. Det er ca. 10 min. kjøring fra Quesada.

Flyplass

Det er ca. 4 mil til Alicante flyplass og 3 mil til San Javier flyplass i Murcia.

Pris

Pris 1750 Euro pr. måned inkl. utvask, vasking og skifte av sengetøy, strøm, vann, internett, Satelitt-TV og rensing av basseng, samt vaktmestertjeneste. Hvis du/dere vasker villaen før dere reiser blir det 150 euro i prisreduksjon. 

Bestillingsvilkår

Ved kontrakt inngåelse betales det 500 Euro i depositum som blir tilbakebetalt innen to uker etter avreise (underlagt betryggende eiendom inspeksjon) og 50% av leiesummen på forskudd. Resterende 50% betales innen en måned før ankomst. Ankomst etter kl. 4 pm og avreise kl. 10 am.

Spennende attraksjoner

En time unna finner du den stadig populære Benidorm med hundrevis av spennende attraksjoner, inkludert den praktfulle Terra Mitica temapark. 

Om Costa Blanca / Alicante-provinsen region

Costa Blanca, beskyttet av fjellkjedene har et mildt middelhavsklima med helårs solskinn. Temperaturene nådde 35 C, på en jevnlig basis. Området har 320 soldager i året. Selv om vinteren temperaturen faller sjelden under 15C.

Kystlinjen er et flott sted å bo, det har anlegg som passer de mest sofistikerte byer og regioner i Europa. Hele området er et paradis for golfspillere med mange golfbaner med internasjonal standard, bl.a La Manga golf, Las Collinas, La Finca og Marmer Nor er bare ett av dem. 

Byen Alicante har vakre trær, mange sofistikerte butikker, en flott marina og mange gode tapasbarer. Castillo Santa Barbara, som er slottet i den ene enden av byen, bygget århundrer siden for å avverge invaderende maurerne. Murcia den gamle spanske barokk by, nå med en moteriktig moderne kjøpesenter.

Den historiske byen Cartagena. Gjennom tidene mange utenlandske hærer har okkupert byen, fønikerne, grekere, kartagenerne og romerne. Lokalt gamlebyen i Guardamar med den ukentlige gatemarked, tapasbarer, restauranter og flotte strender med blått flagg.

I Costa Blancas (hvite kysten) er det mange flotte boliger med spansk arkitektonisk kunst, sunne middelhavsklima og hele året solskinn viftet med kjøling havbrisen. Uansett hva dine interesser er, Costa Blanca har alt du kan ønsker av deg.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Jan Skoglund Paltto

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris per dag
fra 200,- til 295,-
Pris per uke
fra 1 550,- til 1 750,-
Pris per helg
fra 550,- til 750,-
Detaljer
Boligstørrelse: 160 m2
Soverom: 5
Baderom: 2
Fasiliteter

Flere egenskaper

Aircondition, Balkong/terrasse, Basseng, Garasje/parkeringsplass, Internettilgang, Kjøkken

Barneseng, Grill, Hagemøbler, Husdyr tillatt, Håndklær/sengetøy inkludert, Kaffetrakter, Oppvaskmaskin, Sykler, TV, Tørketrommel, Vaskemaskin

Tilgjengelighet

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
februar 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
tidligere
idag
bestilt

Jan Skoglund Paltto


Kirsi og Jan Skoglund Paltto er to hyggelig mennesker fra Norge. Vi har bodd i Spania i 9 år og har nå flyttet til bake til Norge. Vi ønsker å leie ut villaen vår til hyggelig mennesker. Dere er hjertelig velkommen!

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss