Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Romslig og praktfull leilighet på grunnplan i San Pedro de Alcantara (R2603276)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten har en stor og flott terrasse med flott utsikt over hagen som lar deg få det meste ut av sommerferien og det vakre Marbella-været. Her kan man spise frokost og middag al-fresco i et rolig og avslappende miljø.

Dette er en 3-roms leilighet der man sover komfortabelt, og består av en fin åpen stue og spisestue. Disse fører direkte ut til terrasse og til et fullt utstyrt og moderne kjøkken samt vaskerom. Leiligheten kommer også med sin egen private parkeringsplass.

Info om området
10 minutter til Marbella, 10 minutter til Estepona og 45 minutter til Malaga med bil. Gode bussforbindelser til/fra flyplassen i Malaga.

Det sentrale punktet i byen er Boulevard de San Pedro. En lang og bred gangvei, med gangbruer, sykkelstier, et amfiteater, fontener, massevis av lekeområder, gode barer/restauranter og med regelmessige arrangementer og gatemarkeder.

Boulevardens gågate strekker seg nordover til kirketorget og gaten er foret med dusinvis av kafeer og fasjonable barer som La Sala og andre spanske tapasbarer. Med mange butikker, banker, supermarkeder samt treningssentre- og helse og skjønnhetsfasiliteter, er alt i San Pedro innen 5 eller 10 minutters gange ned sine svingete gater.

Sørover fra boulevarden, langs en bred allé finner du strandpromenaden og en like romslig strand med massevis av strandbarer og restauranter.

Prisinformasjon
Pris pr uke fra 840 til 1000 euro

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr uke fra 840 til 1000 euro
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcantara
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss