Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

San Pedro STRAND, elegant leilighet nær strand med WIFI, Norsk TV i Las Adelfas ( A007)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen
Denne ferieboligen er en leilighet i første etasje i Las Adelfas. Den har et moderne design og gir maksimal funksjonalitet og plass. Leiligheten har en stor stue og spisestue med peis. Hoved-soverommet har eget bad, ytterligere to soverom som deler et bad, gjestetoalett, moderne utstyrt kjøkken og satellitt-TV. En reise barneseng og barnestol er også tilgjengelig. Fin veranda mot duftende hager og basseng området. Las Adelfas skryte av modne tropiske hager og to store bassenger med solplass.
Enheten er gjemt bort i den sikre gaten enklaven Las Adelfas. Dette prestisjetunge komplekset er perfekt posisjonert for familier midt imot San Pedro stranden og mot den fabelaktige promenaden, strødd med mange utendørs kaféer, restauranter og upretensiøse strandbarer.

Her kan man spasere med lokalbefolkningen og nyte den livlige atmosfæren i byen San Pedro, bare 10 minutters gange unna. På kirketorget er det en liten lekeplass for barn, en vakker fontene og flere hyggelige barer for kaffe, tapas eller et måltid på kvelden.

Promenaden ved Palm Beacher et flott sted for en rolig spasertur eller en energisk joggetur. Tidlig morgen er idyllisk med solen stigende opp over det glitrende asurblå Middelhavet .Du kunne bli vant til denne livsstilen. God mat, vennlige mennesker og mye å se og gjøre. Ideelt for en avslappende ferie når som helst på året.

Info ute/terrasse
Vakre hager med tropiske vekster. Overbygd terrasse og veranda knyttet til leiligheten. ” svømmebasseng med solsenger og god plass.

Info om området
San Pedro, som sin prangende søster, Puerto Banus, kommer under kommunen Marbella. Byen ligger bare 10 km fra Marbella, 2 km fra Puerto Banús, og bare få minutter fra de spektakulære Ronda-fjellene. Til tross for sin nærhet til glamorøse Marbella, har San Pedro greid å forbli uberørt og fortsatt bevart sin spanske identitet. Det er en ekte bit av det tradisjonelle Spania, lokalbefolkningen er vennlige og det dominerende språket du hører, er spansk. Dette er en ganske populær by for feriegjester som liker kontakt med lokalbefolkningen, spise churros i tykk sjokolade til frokost, prøve tapas eller bare kjøle av på en iskrembar, med ungene løpende rundt.

Byen har bredt spekter av fasiliteter, inkludert et par gode supermarkeder (Mercadona, Cayetano og Día), en 24-timers apotek, nok av sjarmerende restauranter og butikker. Det er også minst 2 offentlige lekeområder, perfekt for familier! Torsdag er gatemarked dag.

Ved stranden i San Pedro ligger en flott 2 km lang flislagt promenade. Det er flere chiringuitos (strandbarer) hele veien langs, de fleste av dem tilbyr middelhavsmat og, selvfølgelig, den allestedsnærværende tørsteslukkende Tinto de Verano (rød-vin spritzer). Promenaden lenker også opp til Puerto Banus og det er mulig å gå hele veien til Marbella langs strandpromenaden.

Ikke forvent noen vilt natteliv. En kveld ute består vanligvis av et måltid og noen drinker på en lokal bar – selv om det er et par salsa klubber- eller måneskinn spasertur langs strandpromenaden. Hvis du leter etter en stor festnatt, er Marbella og Puerto Banús er en kort kjøretur unna.

Det tilstøtende boligområde Guadalmina, er også kjent for sine velholdte golfbaner. Ønsker man litt mer action for barna, tilbys Cable Ski Marbella, ved siden av driving range, wakeboard, kneeboard, og vann-skikurs. Det er også en inngjerdet lekeplass for barn; ” park Galaxia”.

62 km fra Malaga flyplass.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra €750 til €1550 pr uke.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Jacuzzi
Hagemøbler
Solsenger
Garasje
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss