Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Sjarmerende enebolig med 3 soverom og fint basseng. Ref. Casa Bonita.

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Bonita er en sjarmerende enebolig med flott basseng og den er ledig for kort- og langtidsleie. Boligen er på 157 kvm, har 3 soverom, 2 bad, kjøkken, stue og spisestue. Alle rom ligger på et plan. Ved bassenget er det komplett utekjøkken med spisebord, TV og grillmuligheter. Det er flere sittegrupper og solsenger på uteområdet. Eiendommen er solfylt, og inngjerdet og barnevennlig. Fra takterassen ser man fjellene og havet i det fjerne. Boligen inneholder alt man trenger for et godt opphold, kjøl- og fryseskap, kaffetrakter, vaskemaskin, oppvaskmaskin, aircondition/varmepumper i alle soverom og i stuen. Det er internett og norske tv-kanaler og god kvalitet på møbler og senger. Kort gangavstand til Alfaz sentrum. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger. Linkene til kalenderne på Spaniaservice sine boliger er ikke aktivert.

Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord. Diverse Info I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom kanaler eller internett blir borte i perioder, gis det ingen kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-464566-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-464566-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Priser oppgitt ved forespørsel. Ved korttidsleie kommer strøm, vask av sengetøy og sluttrengjøring i tillegg. Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass, bredbånd, vask av sengetøy og sluttrengjøring ved avreise i tillegg. Ved korttidsleie er internett og vann inkludert.
Obl. sluttrengjøring 120 euro ved korttid og 180 euro ved langtidsleie. Vask av sengetøy/håndklær 15 euro per sett.
Depositum: en ukes leie ved korttid og 2 måneders leie ved langtid.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er internett og vann inkludert.
Detaljer
Boligstørrelse: 157 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Peis
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss