Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Fin og velholdt halvpart av en tomannsbolig med privat basseng og 3 soverom i Albir. Ref. Casa Morena

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Sjarmerende bolig med 3 soverom, 3 bad og privat basseng nederst i Albiråsen. Gangavstand til strand og sentrum med et hav av restauranter og butikker. Flott uteplass med mange sittegrupper og utekjøkken. Store soverom med dobbeltsenger og gode madrasser. Kjøkken og bad er også romslige. Ledig for lang- og korttidsleie. Det er ikke aircondition i boligen, men gode takvifter på alle soverom. Ta kontakt for pris. Prisen settes ut i fra antall leietakere og varigheten på oppholdet.

Info om området: Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Albir til et attraktivt sted. Her finner man butikker og gode restauranter på rekke og rad, så alt er lagt til rette for det gode liv. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. I Albir er alt tilrettelagt for nordmenn med norske legeklinikker og tannleger og norske menyer på flere restauranter, så hva kan vi ønske oss mere…. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. Den er berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til sentrum av Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info: I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har engelsk og norsktalende personale. Skulle det oppstå problemer med tv-kanaler eller nett, gis ingen refusjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-459938-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: AT-459938-A. Category: Standard.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Boligen er ledig for kort- og langtidsleie og leien fastsettes ut fra antall leietakere. Minimum 2 ukers leie i høysesong.
Innen 7 dager etter boookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring NOK 1200,- ved korttid og NOK 1600,- ved langtid. Vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved avreise.
Ta kontakt og oppgi antall personer, så skal vi komme raskt tilbake med pris.
Dette er inkludert i leien
Priser inkl. vann, norske tv-kanaler og bredbånd ved korttidsleie, men strøm og gass kommer i tillegg både ved kort- og langtidsleie. Leietaker må selv kjøpe gassbeholdere til utegrillen etter behov.
Adresse
By:
Land: spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Vifter

Tilgjengelighet

mars 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
april 2019
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss