Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Sjarmerende leilighet med 3 soverom 200 meter fra stranda (R2672273)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

En fantastisk romslig og lys leilighet, i et populært kompleks i San Pedro de Alcántara. Leiligheten har en flott, stor og lys terrasse med utsikt over hagen, bassenget og havet. Her kan du nyte været og og spise frokost og middag “al-fresco” i et rolig og avslappende miljø.

3-roms leiligheten består av en fin åpen stue og spisestue, som fører direkte til terrasse og et fullt utstyrt og moderne kjøkken og vaskerom. Leiligheten kommer også med sin egen private parkeringsplass.

Perfekt for familier eller vennegruppe som ønsker en avslappende ferie, og samtidig nær de fleste attraksjoner.

Info om området
Pedro de Alcántara har en ideell beliggenhet, kun 10 kilometer vest fra all glitter og glamour i Marbella, men likevel bare noen minutters kjøring unna de naturskjønne Sierra de Ronda-fjellkjeden og 20 km fra byen Estepona. Fra å være et gammelt bondesamfunn er i dag San Pedro en forfriskende uberørt “pueblo”.

Sørg for å dra til det sentrale torget med sin kirke og trange gater som er fullpakket med spennende små butikker, fortauskafeer og barer. Torsdag er gatemarked.
En hyggelig tur er fra sentrum av byen til stranden langs Avenida del Marques del Duero som er en spesielt attraktiv bred aveny. Og den moderne brede promenaden er ideell for å fortsette din tur. Flere gode chiringuitos (strandrestauranter) som spesialiserer seg på fiskeretter. Besøk Bora Bora om bare for en drink i baren. Det er en av de beste strandklubbene på kysten.San Pedro har også sommermarked (feria) i Andalucia den andre uken i oktober.

Avstander:
Bare rundt 10 minutters gange til stranden.
Det er rundt 20-30 minutters gange til Puerto Banus.
35 min med bil til Malaga Airport.
Området har store og moderne veier med sykkelveier, hager, offentlig transport, alt dette omgitt av restauranter og butikker.

Prisinformasjon
€1,000 – €1,500 per uke

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
€1,000 - €1,500 per uke
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcántara.
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

mai 2019
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
juni 2019
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss