Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

STOR 3 soveroms penthouse-leilighet i Señorio de Guadalmina i San Pedro de Alcantara. (R2266184)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Velkommen til ny 3 soveroms duplex-penthouse leilighet beliggende i Señorio de Guadalmina i San Pedro de Alcantara.
LEILIGHETEN:
Denne romslige penthouse leiligheten har 3 soverom og 3 bad + en stor og lys stue og spisestue og et utstyrt kjøkken. Med to flotte terrasser med utsikt til den nye San Pedro Boulevard samt flott sørvendt terrasse med chillout område. E
t perfekt sted for å arrangere grillfest utendørs.
Leiligheten er på 163 kvm
Leiligheten er smakfullt innredet med innredning av høy kvalitet samt moderne bekvemmeligheter som SmartTV og Wi-Fi. Har også marmorgulv overalt og kommer med en underjordisk parkeringsplass samt en bod.

Komplekset:
Bygningen ferdigstilt i 2010, og består av 124 leiligheter fordelt over 5 etasjer, pluss en ekstra penthouse øverst. Her er et vakkert og unikt utformet bassengområde som har tropiske hager og en egen lekeplass.
Beliggende ved San Pedro Boulevard og bare en kort spasertur til San Pedro stranden, en roligere og romslig strand. Med massevis av populære restauranter rett på dørstokken og den viktigste handlegaten kun 5 minutters gange unna er Señorio de Guadalmina populær med flott beliggenhet i San Pedro.

Penthouse, San Pedro de Alcántara, Costa del Sol.
3 Bedrooms, 3 Bathrooms, Built 165 m², Terrace 65 m².

Info om området
OMRÅDET:
10 minutter fra Marbella, 5 fra Puerto Banús, 10 minutter fra Estepona og 45 minutter fra Malaga eller Gibraltar flyplas.
Det sentrale punktet i byen er Boulevard de San Pedro. En lang og bred gangvei, med gangbruer, sykkelstier, et amfiteater, fontener, massevis av lekeområder, tre gode bar / restauranter og med regelmessige arrangementer og gatemarkeder, boulevarden har raskt blitt stedet å gå for San Pedro innbyggere og turister .

Boulevardens gågate strekker seg nordover til kirketorget med sin ganske lokale kirke. Gaten er foret med dusinvis av kafeer og fasjonable barer som La Sala og andre flere spanske tapasbarer. Med mange butikker, banker, supermarkeder samt treningssentre og helse og skjønnhetsfasiliteter, er alt i San Pedro innen 5 eller 10 minutters gange ned sine svingete gater.
Sørover fra boulevard, langs en bred allé er stranden, med en bred og lang promenade med en like romslig strand. Med massevis av strandbarer og restauranter – “chiringuitos”.

Prisinformasjon
Pris pr uke fra 1000 til 1500 euro

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Vi formidler også tjenester fra internasjonale vekslingsselskaper som kan tilby gunstigere veksingskurser fra norske kroner til euro enn de fleste banker kan gi. Her får våre kunder et helt uforpliktende tilbud på en vekslingskurs.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr uke fra 1000 til 1500 euro
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcantara
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 163 m2
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
TV

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss