Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Stor, flott villa med 4 soverom, basseng og 5 min. gange til den norske skolen i Alfaz. Ref: Casa Althea

| | 9 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Casa Althea er en stor og koselig villa med privat basseng, stor inngjerdet tomt og få min. gange til Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på to plan med stort kjøkken, to store lyse stuer, spisestue, 3 soverom og 2 bad i 1. etg. I stuen er det i tillegg til salong og spisestue ” det kule, gule hjørnet” med designer stoler i knall gult, et herlig “relaxing corner” med vakker utsikt, perfekt for en rolig lesestund eller bare for å nyte livet… Det er en utvendig trapp som fører opp til 2. etg, hvor det er en egen leilighet med en stor stue, 1 bad, hybelkjøkken og 1 soverom med dobbeltseng. Egen balkong utenfor leiligheten i 2.etg, med vakre bueganger og flott utsikt. Utenfor stuen i 1. etg, er det direkte utgang til en stor overbygd uteplass med hagemøbler og plass til 12 personer, utegrill med paella panner og basseng. Stor tomt som er pent beplantet med appelsintrær og palmer. Basseng med belysning og bassengservice er inkl. i leien. Norske tv-kanaler med flatskjermer i 1. og 2. etg. og trådløst nettverk. Parking for flere biler inne på tomten. Rolig og hyggelig nabolag med flere nordmenn, og pga den nære beliggenheten i forhold til Den Norske Skolen, er urbanisasjon Belmonte et meget attraktivt område å bo. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Urbanisasjon Belmonte er et boområde som ligger ca. 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi, retning mot Den Norske Skolen Costa Blanca og Casa Althea ligger nesten “vegg – i – vegg” med skolen. Rolig og hyggelig nabolag med flere nordmenn, og pga den nære beliggenheten i forhold til DNSCB, er urbanisasjon Belmonte et meget attraktivt område å bo. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør kommunen Alfaz del Pi til et populært område og Costa Blanca Nord er en av de mest besøkte stedene på fastlands Spania. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-459746-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: VT-459746-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris per måned: 1400,- euro pluss strøm, vann, gass og bredbånd, samt sluttrengjøring og vask av sengetøy ved avreise. Ta kontakt for priser på korttidsleiepriser, så kommer vi raskt tilbake med svar. Prisen fastsattes ut i fra antall leietakere..
Ved korttidsleie kommer obl. sluttrengjøring NOK 1600,- og rens av sengetøy / håndklær NOK 96,- pr. sett i tillegg. Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 2000,-.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann, gass og internett er inkludert ved korttidsleie.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Husdyr tillatt

Tilgjengelighet

august 2019
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss