Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Stor og praktfull villa med 4 soverom og flott basseng i Alfaz. Ref.: Casa Linda

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 4 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Som en vakker perle ligger Casa Linda i idylliske og rolige omgivelser i Alfaz. Eierne har nylig overtatt boligen, de har pusset opp og oppgradert både ute og inne. Hele boligen er på ca 300 kvm og består av 4 romslige soverom, 3 bad pl. et gjestetoalett, stor og lys stue med salong og spisestue for 8 personer, samt 60 tommer flatskjerm og internett. Utenfor soverommet i 2. etasje er det en stor balkong på ca. 40 kvm med fin utsikt. Fra stuen er det direkte utgang til bassenget. I tillegg til hovedhuset er det en liten casita (gjestehus) som ligger vegg-i-vegg med hovedhuset hvor det 4. og siste soverommet er. Casitaen inneholder eget bad med dusj. Hage og uteområde er pent beplantet med frukttrær, palmer og blomster. Solsenger og flere sittegrupper, hvor man også kan nyte en kald forfriskning i skyggen på de varmeste dagene. Barnevennlig eiendom med inngjerdet tomt. Aircondition med kjøle- og varmepumper i stue og på soverom. Nye møbler og senger av god kvalitet (kjøpt inn i mai 2018). Boligen er smakfullt innredet, meget velutstyrt og har høy standard. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine boliger.

Info om området

Casa Linda ligger i gaten bak den norske klubben og det er få minutters gange til Costa Blanca Supermarcado i Alfaz del Pi og busstopp hvor det går jevnlig rutebuss til Albir, Altea og Benidorm. Det er et rolig boligområde. Det er ca 2,5 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. leien forfaller til betaling6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 200 euro.
Dette er inkludert i leien
Det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise, så strøm kommer i tillegg til leien. Ved korttidsleie er vann, gass og bredbånd inkludert.
Detaljer
Boligstørrelse: 300 m2
Soverom: 4
Baderom: 4
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Garasje
Privat parkering
Peis
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss