Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Stor,flott penthouse-leilighet med 4 soverom i La Duquesa (R2424086)

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Disse svært ettertraktede leilighetene har beliggenhet ved stranden med spektakulær utsikt med nærhet til den vakre Duquesa Marina, med sitt internasjonale og moderne utvalg av kafeer, barer, restauranter og butikker.

Stuen er lys og luftig, med nydelig utsikt.Heis med direkte tilgang til leiligheten gjennom hovedinngangen, Varm og kald Air Condition .Som et av de beste objektene i dette komplekset, er denne toppleiligheten fullt møblert til høyeste standard med komfort og luksus. Den store terrassen går rundt stuen og er tilgjengelig fra begge sider av stue samt fra to av soverommene. Den vakre terrassen tilbyr en avslappende plass til å nyte enestående utsikt over havet, for å nyte måltider utendørs eller å slappe av til solnedgangen i boblebadet.

Penthouse-leiligheen har tillegg en takterrasse en etasje opp, helt privat med panoramautsikt over kysten.

Kjøkkenet er fullt utstyrt med moderne og høy kvalitets apparater og har god plass til frokost. Det er også en egen bod / vaskerom.
Det er 4 soverom hvorav to har eget bad og et ytterligere bad.

Penthouse, La Duquesa, Costa del Sol.
4 soverom, 3 bad, bygget 280 m², Terrasse 70 m².

Anlegget
Dette eksklusive og prestisjefylte anlegget er utvilsomt godt bygget og designet med vakkert vedlikeholdt og vidstrakte hager, et stort felles badebasseng omringet et grøntområde og solsenger, samt 24 timers sikkerhet.

Fasilitetene inkluderer også underjordiske parkeringsplasser og oppbevaringsplass .
Den nærliggende stranden er lett tilgjengelig via en privat gate/vei og er en av de roligere strendene i området og er hjem til to kjente lokale chiringuitos på stranden som serverer fantastisk fersk fisk, god mat og kald drikke hele dagen!

Dette er det perfekte stedet å bo for folk i aldre, flott for en familie ferie, en golfferie , en rolig sommersted eller et flott sted for å utforske den sjarmerende nærområdet.

Info om området
Puerto de Duquesa har et internasjonalt utvalg av barer, nattklubber og restauranter og strender. Du finner mange chiringuitos (strandbarer) som har fersk fisk og god mat hele dagen.

Det er populært badeland i nærheten i byen Algeciras og den nærliggende havna i Sotogrande tilbyr mange turer, spesielt hval og delfiner-utflukter, tur til Gibraltar stredet samt andre vannbaserte aktiviteter som jet ski og fisketurer. Andre spennende dagsturer fra området inkluderer Gibraltar selv, samt de vakre, hvite sandstrendene i Tarifa og den atlantiske kysten, bare en kort kjøretur unna.

Golfere har gode fasilliteter i dette området, med over 30 baner tilgjengelig innen 40 minutter, inkludert den verdensberømte Valderrama som var vertskap i 1997 for Ryder Cup samt den nærliggende Finca Cortesin.

Med fantastisk utsikt, rolige og vakre strender, god mat og underholdning, golfbaner i verdensklasse, familieattraksjoner i massevis og fremragende transportforbindelser har Manilva virkelig noe å tilby alle!

Prisinformasjon
Pris pr uke fra 1,200 – 2000 euro

Diverse Info
BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er Norges største tilbyder av boliger i Spania med mer enn 40.000 boliger salgs og utleie.
Det er virkelig store sjanser for at vi skal finne drømmeboligen til våre kunder blant disse.
Vi samarbeider også med de fleste eiendomsmeglere og agenter. I tillegg har vi tilgang til boliger som kommer direkte fra banker og utbyggere.

Hoved markedsområde er fra Malaga til Sotogrande og vi har vårt kontor i San Pedro Alcantara som ligger vest i Marbella kommune.
I tillegg er vi representert i Fuengirola, Calahonda, Miraflores samt i Duquesa (Manilva).
Vi har ansatte som snakker norsk, dansk, engelsk, spansk, potugisisk, fransk, polsk m.m.

Vi har i flere år hjulpet nordmenn med å finne sin drømmebolig her under den spanske solen.
Våre kunder blir hjulpet trygt gjennom hele prosessen fra A – Å, med både forberedelser til kjøp, gjennomføring og til alt som skal gjøres etter et salg.
Vi samarbeider tett med et norsk advokatkontor som tar seg av alt det juridiske, finansielle, evnt. arvemessige etc. Dette sikrer våre kunder en trygg handel hvor alt blir gjennomført proffesjonelt.

Når kjøpet er gjennomført hjelper vi videre med vår Best Service tjenester som bl.a: forsikring av boligen, evnt. utbedring/maling, rengjøring, norsk TV, internett, telefoni, innkjøp av møbler (også Ikea), møblering, etc. etc.

Søk i vår database og les mer om hvordan vi hjelper våre kunder samt om våre servicetjenester på www.BestinSpain.net

BestinSpain.net / BestBoligSpania.no
Salg – Service – Utleie
For nordmenn i Spania

“Norges største tilbyder av boliger i Spania”

Privat nettside

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

BestinSpain Bjørn Netland

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris pr uke fra 1,200 - 2000 euro
Adresse
Adresse: La Duquesa, Costa del Sol.
Land: Spain
Detaljer
Boligstørrelse: 280 m2
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
april 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
tidligere
idag
bestilt

BestinSpain Bjørn Netland


BestinSpain.net – er et norsk eid selskap. Administrerende direktør og eier er Bjørn Netland Han har også stor erfaring innen salg og markedsføring. Siden 2009 har han bygget opp en eiendomsvirksomhet i Spanias . BestinSpain.net er et “Eiendoms og Service Center” med hovedkontor i San Pedro de Alcantara (Marbella). Vår filosofi er å behandle våre kunder slik vi ønsker å bli behandlet i deres søken etter å kjøpe eller leie eiendom på Costa del Sol. Vårt område er omtrent fra Malaga til Gibraltar. Vi har fått mye erfaring med å bo og jobbe på Costa del Sol, og er glade for å dele denne kunnskapen med våre kunder .BestinSpain.net / BestBoligSpania.no er en av de største leverandørene av boliger i Spania med tilgang til mer enn 40.000 bolig- og utleieboliger.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss