Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

FINNREISE.COM – SABRINA LA ZENIA LEILIGHETER

| | 4 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

FOR INFORMASJON, PRISER OG TILGJENGELIGHET, BESØK VÅR PRIVAT NETTSIDE: WWW.FINNREISE.COM

Denne moderne og luksuriøse møblert penthouse leiligheten har 2 soverom, 1 x 2 + 2 x 1 og 2 bad med dusj + dusj anlegg ,. Ligger i Residencial Sabrina-komplekset, som ligger i hjertet av La Zenia. Nær alle fasiliteter som gir deg dine daglige behov innen gangavstand, som supermarkeder, butikker og kjøpesentret La Zenia Boulevard, kun 250 meter, som tilbyr enda mer shopping og restauranter.

Leiligheten er romslig, lys og luftig og er designet og bygget med materialer av høyeste kvalitet. Stuen er utstyrt med aircondition, internasjonale TV-kanaler og WIFI. Det er et moderne designet kjøkken, fullt utstyrt med mikrobølgeovn, stekeovn og oppvaskmaskin også. Det er en sørvendt balkong og en romslig takterrases hvor du vil ha en vakker utsikt til havet og fellesområdet. Residencial Sabrina ligger i nærheten av det nye kjøpesenteret Zenia Boulevard.

Svært nær stranden og omgitt av grønne og fritidsområder som golfbaner, kjøpesentre. Enkel tilgang til Murcia og Alicante flyplasser og til motorveien N332. Privilegert område omgitt av strender med blått flagg- Aktiviteter for hele familien, shopping og utelivsområder. Sikker parkeringsplass på parkeringsplassen er inkludert. Info om området Leiligheter til leie på Sabrina, la Zenia, Spania. Finn en flott innkvartering på Sabrina, Orihuela Costa med Finnreise.com

Du ønsker å dra på ferie eller vurderer å overvintre i et varmt klima. Feriehjem tilbyr et perfekt alternativ for hoteller. De tilbyr deg mer plass, privatliv, komfort og derfor mer valuta for pengene. Park Sabrina La Zenia er det ideelle feriestedet for hver ferie, og spesielt for lange opphold i løpet av vinteren! Residencial Park Sabrina ligger i hjertet av Orihuela-kysten, og er omgitt av de beste strendene i Middelhavet. Ved siden av urbanisering, finner du et stort antall av kvalitetstjenester.

Leilighetene er moderne med rene linjer og naturlig lys. Finishen vil være av svært høy kvalitet, og de benyttede materialene sparer ikke på utgiftene. Fra balkongene har du en vakker utsikt til hagen og fellesbassenget, omgitt av en lekeplass og grøntområder. Enkel tilgang til en felles takterrasse på toppen av bygningen. Det finnes også en trygg parkeringsplass utenfor allfarvei.

TING DU KAN GJØRE I LA ZENIA-OMRÅDET

Park Sabrina, i nærheten av det nye kjøpesenteret Zenia Boulevard. Svært nær La Zenia-stranden (800 meter), og er omgitt av grønne og fritidsområder som golfbaner og kjøpesentre. Enkel tilgang til Murcia og Alicante-flyplassene og motorvei N332. Beliggende i et privilegert område omgitt av strender med blått flagg-utmerkelse. Aktiviteter for hele familien, shopping og nattelivsområder. Golferne trenger ikke å ta med klubbene sine, da de kan leie dem ved banene. Du kan også leie elektriske golfbiler. Banene har alle atten hull, puttehull, chipping-greener og treningsområder.

Du finner også kantiner/restauranter hvor du kan slappe av med noe å spise og drikke etter runden. De tre golfbanene, kalt Las Ramblas, Villa Martin og Campoamor, er innenfor rekkevidde med ti minutters kjøring. Noe av det du bare må gjøre mens du besøker områdene, er å ta en avslappende spasertur langs den pittoreske fjellstien fra La Zenia til Campoamor.

Denne turen byr på spektakulær utsikt over Middelhavet og den omkringliggende kystlinjen, enten det er midt på sommeren eller i løpet av de kjølige ettermiddagene på vinteren.

Det alltid populære La Zenia Center har et bredt utvalg av butikker, barer og restauranter for enhver smak. Dette området regnes for å være det mest eksklusive i Costa Blanca. Dra nytte av Playa Flamencas storslåtte lørdagsmarked, som selger alt fra frukt og grønnsaker til boligtilbehør og gaver.

Diverse Info FINNREISE.COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnbolig.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov. Vi gir også nyttig informasjon om området og de lokale omgivelsene, hvor du skal dra, hva du skal gjøre og hvordan du kommer deg dit. Dette gir all nyttig informasjon for en komplett strandferie i dette vakre området.

Vi er spesialister på selvbetjent leilighetsferie på de aller beste kompleksene i dette området, som Oasis Beach, Zenia-stranden, Sabrina og strandurbanisasjonene Sea Senses Punta Prima, Aqua Nature La Mata og Mil Palmeras Resorts i nærheten av Torre de Horadada. Vi er stolte av å ikke være bare en bestillingssøkemotor, noe som betyr at alle spørsmål blir behandlet personlig av vårt kunnskapsrike og dedikerte team.

Vi kan hjelpe deg med å finne den perfekte ferieleien, skulle det være for familier, par, single eller grupper, noe som gir det lille ekstra og et personlig preg. Vi lister alle eiendommene på vegne av eiere som har oppnevnt en lokal ledergruppe for å sikre at ferieovernattingen er klar ved din ankomst og gi deg den hjelpen du trenger under oppholdet. Vi håper at vi kan hjelpe deg med å finne din perfekte ferieovernatting i våre feriehus og lokale parker i år.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Espana Casas/Finn Reise

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Skriv inn din ankomst- og avreisedato på vår hjemmeside www.finnbolig.com for å beregne prisen.

Alle priser per uke i euro / fra
01 01 - 03 31 > 400
04 01 - 06 30 > 500
07 01 - 08 31 > 600
09 01 - 10 31 > 500
11 01 - 12 31 > 600

VINTER OPPHOLD:
205 euro pr uke hvis du bestiller 4 uker eller lengre .
( PERIOD: 11 01 > 03 31 )
Adresse
Adresse: Calle Diamante,La Zenia
Land: spain
Detaljer
Boligstørrelse: 76 m2
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Mikrobølgeovn
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

januar 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
februar 2020
M T O T F L S
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
242526272829  
tidligere
idag
bestilt

Espana Casas/Finn Reise


FINNREISE..COM er en del av nettsidene til Espana Casas Holiday Rentals Spain Group. Vi har hjulpet feriegjester å finne overnatting i og rundt Torrevieja-området i den sørlige delen av Costa Blanca i Spania. Vi har konstruert finnreise.com slik at kundene enkelt kan søke etter våre eiendommer og finne den luksusleiligheten som fullstendig passer til gjestenes behov.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss