Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Unik penthouse med spektakulær utsikt ved stranden i El Campello

| | 8 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

“Vista Azul” er en særegen og flott Penthouse leilighet med 160m2 terrasse over to plan. Leiligheten har 360 graders panoramautsikt til Middelhavet, sandstrender og fjellene rundt. Gåavstand til lokale strender, restauranter og butikker. Må bare oppleves!
Spesiell leilighet med inspirerende kunst på veggene malt av husets eier.
Leiligheten ligger sentralt plassert i sentrum av småbyen El Campello. Den har 3 soverom, 2 bad, stue med utgang til glassveranda, spisestue, kjøkken, vaskerom og et stort uteområde med 2 terrasser. Vi har aircondition og wifi i alle rom. Selve leiligheten ligger i 9.etasje med en privat takterrasse i etasjen over. Det går to heiser opp til leiligheten. Leiligheten er godt skjermet for innsyn! Svømmebasseng i hageområdet.

El Campello er en koselig liten by på Costa Blanca kysten nær Alicante. Flyplassen ligger like ved, bare 20 minutter med taxi. Ønsker du å leie bil fra flyplassen, er det garasjeplass i underetasjen. Leiligheten ligger i sentrum av byen med gåavstand til strender, butikker, restauranter og offentlig kommunikasjon. Med heisen kommer du rett ned til svømmebasseng og gatenivå med butikker

Det spanske navnet vi har gitt leiligheten, betyr huset med den blå utsikten og viser til en fantastisk utsikt mot blått hav og blå himmel. Leiligheten har plass til totalt 8 personer, men er også godt egnet for færre personer.
Vista Azul ligger i et arkitektonisk moderne boligkompleks, Gallo Rojo. Gallo Rojo ligger veldig nær strandområdet i El Campello, som har en sammenhengende strand inn til den større byen Alicante.
Gallo Rojo har nytt svømmebasseng med basseng for barn og voksne.

Det er en svært særegen leilighet med tanke på innholdsmessig utforming, panoramautsikten og nærheten til alt du trenger for et ferieopphold. Fra Vista Azul er det gåavstand til lokale sandstrender så langt øyet rekker. Det er 5 minutters gange til butikker, bank, postkontor, kollektiv transport og restauranter.
Kort avstand til Bonalba og andre kjente golfområder. Tettstedet Sella ligger en halv time unna og er ansett som et av de tre beste stedene i Europa for klatring!
El Campello er godt egnet for spaserturer i småkupert terreng og fjellheimen er ikke langt unna. Hyggelige restauranter både ved strandpromenaden og i hele byen for øvrig.
Nær til byene Alicante, Altea, Villajoyosa og fornøyelsesparken Terra Mitica. Lokal jernbane langs kysten til Alicante i sør og Denia i nord. Toget og buss til Alicante har holdeplasser i gåavstand fra leiligheten.

El Campello er en nyoppdaget Middelhavsperle som ligger sentralt ved Costa Blanca kysten mellom Alicante i syd og Villajoyosa, Altea og Benidorm i nord. El Campello er preget av spansk sjarm og aktivt kulturliv. Her er det få turister og det er det spanske språket som dominerer. På nedsiden av Casa Vista Azul er et utendørs konsertområde og lekeplass for barn.

Casa Vista Azul ligger i et litt eksklusivt og rolig boområde og er således egnet for familer og personer i alle aldre. Leiligheten er moderne innredet med aircondition, vaskemaskin, oppvaskmaskin, kjøleskap med fryser, kaffetrakter og ellers alt av kjøkkenutstyr. CD spiller med dockingstasjon for ipod og iphone og TV med i alt 62 kanaler og HDMI kabel. Vi har nylig lagt inn Wifi. Ta med egen Laptop, så kan dere både være på nett og ved hjelp av HDMI kabelen koble dere på norsk fjernsyn.

Alicante er den største byen på Costa Blanca kysten og ligger en halv time unna med lokalt tog, eller 20 minutter unna med egen bil. Alicante har nydelig strand, museer, historisk borg på høyden over, kjente restauranter, handlegater, barer og uteliv og ikke minst en veldig hyggelig gammel bydel. Her kan man spise ute i gatene og føle det spanske folkelivet!! Alicante er preget av spansk språk og kultur. En storby med atmosfære!

Leiligheten og klimaet på Costa Blanca kysten er egnet både for kortere og lengre opphold hele året rundt, også på vinteren. Temperaturen i januarmåned er f.eks rundt 22 grader på dagtid i skyggen. Området er velegnet for gåturer og golf hele året. Vi kan veilede i valg av flybilletter og alternative flyruter.
Gode priser ved bestilling for høst og vintersesong!
Boligkomplekset ligger ved siden av Hotel La Familia Grande.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Lill Pleym

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris per uke
fra 7 000,- til 14 000,-

Grunnpris kr.7.000 pr. uke. Vanligvis fra lørdag til lørdag, men her er vi fleksible avhengig av gunstige flybilletter etc.
Pris avtales nærmere i forhold til antall beboere, kort/langtidsutleie, høy/lavsesong. Månedsleien ligger langt lavere enn ukesleien, særlig om vinteren.
Pris per uke er beregnet for inntil 6 personer. Pris avtales for antall utover dette.
Garasje kan leies for 40 euro per uke.
Første innbetaling kr. 4.000,-betales ved avtaleinngåelse. Ved ankomst betales 100 euro til kontaktpersonen som møter opp ved ankomst. Betalingen dekker renhold ved avreise, bruk av Wifi og strøm inntil 150 kWh. Benyttelse av sengetøy og håndklær inngår også i denne prisen.
Depositum på 150 euro betales ved ankomst. Depositumet refunderes ved avreise, eller deler av beløpet benyttes til å dekke ødeleggelser på leilighet, terrasser eller for sen ankomst ut over avtalt tidspunkt.

Vask av sengetøy og håndklær gjøres av leietaker selv, eller leietaker betaler 10 euro per etterlatt vask. Kontaktpersonen møter opp ved avreise og går gjennom leiligheten sammen med leietaker. Leietaker plikter å gjøre opp for knust inventar, ødelagt utstyr etc.
Maleriene i leiligheten er til salgs ved henvendelse til husets eier eller stedlig representant.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Takterasse
Solsenger
Grill
TV
Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Barneseng
Barnestol

Tilgjengelighet

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
februar 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
tidligere
idag
bestilt