Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Urb. Castiglione – leilighet ved stranden og med havutsikt i San Pedro (A059)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Unik mulighet til å leie en nyrenovert leilighet ved stranden i et luksuriøst inngjerdet boligområde i Castiglione. Leiligheten har utsikt over havet og mot en av de mange gode restauranter på den ene siden, og mot de frodige hager og basseng på den andre siden.

Leiligheten tilbyr romslig innkvartering for 6 personer. Hovedsoverommet er meget romslig med eget bad og har utsikt over sjøen. Det er ytterligere 2 soverom som deler et nyoppusset bad. Hvert soverom er innredet med komfort og stil i tankene. Nye senger med friskt sengetøy av god kvalitet vil gi deg en god natts søvn.

Stuen er lys og luftig, og åpner ut mot en privat terrasse.
Leiligheten har hatt et helt nytt kjøkken installert som har alt som trengs for matlaging,og det åpner ut mot en koselig balkong som er perfekt for en morgenkaffe.
Leiligheten leveres også med og ny air condition-systemet og høyhastighets Wi-Fi og internasjonale TV.Flott leilighet oppusset høsten 2016

Info om området
Castiglione er et meget flott anlegg med utendørsbasseng i frodige tropiske hager. Det er en rolig og etablert urbanisering med palmer, trær og busker.

Beleilig plassert ved San Pedro stranden og en fantastisk promenade som går hele veien til Marbella. Castiglione ligger i hjertet av stranden , men fortsatt har en rolig beliggenhet for en avslappet ferie. Du kan velge mellom en rekke uhøytidelige strandbarer og restauranter, langs sjøen eller i selve byen. Både San Pedro og Puerto Banus er en flat, lett spasertur unn

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Fra Til Min. opphold

Restuker

Fra Til Min. opphold
Adresse
Adresse: San Pedro de Alcantara
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss