Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Urb. El Campanario – Toppleilighet med 3 soverom, Jacuzzi og fjellutsikt. (A058)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Leiligheten ligger i det eksklusive feriestedet El Campanario.Leiligeten har 3 soverom. Stilig og elegant atmosfære. Flotte hager med frodig tropisk løvverk og glitrende bassenger. Stedet tilbyr en herlig blanding av tilbaketrukkethet og enkel tilgang til et bredt utvalg av fritidsaktiviteter .

Første etasje fører til en stor åpen spisestue / stue, som åpner ut mot en balkong; et kjøkken med alle moderne bekvemmeligheter, inkludert tørketrommel.
2 soverom med eget bad.

Ovenpå finner du et velutstyrt hovedsoverom med et stort bad med badekar, dusjnisje og egen balkong. På dette nivået er det også en stor uteplass med store komfortable sofaer, solsenger, spisestue og grillmuligheter .

Andre fasiliteter er luftkondisjonering , fiberoptisk wifi-tilkobling, Apple TV, DVD, play station (ta med egne spill), privat bil plass

Info om området
Det prisbelønte feriestedet El Campanario er en tropisk oase, like ved New Golden Mile, 10-15 minutters kjøring fra Puerto Banus. Her finnes et ekslusivt klubbhus overfor anlegget som har bar og fin restaurant, åpent for ikke-medlemmer. Ved å betale daglig eller spesielle ukentlige avgifter, kan gjestene få tilgang til idrettsanlegg som inkluderer: en 9-hulls & footgolf golfbane, tennis, paddle tennis, gym, innendørs svømmebasseng, badstue, spa og skjønnhetssalong og massasjetjenester . For en rimelig daglig avgift, kan du også få tilgang til treningsstudio og spa på nabovelværesenter , El Campanario del Paraiso.
Diana Park mini kjøpesenter, med barer, restaurant og supermarked, ligger en kort spasertur unna. Stranden er en 25 minutters spasertur unna via fotgjengerbroen over hovedveien.

Prisinformasjon
Fra 1000 til 2300 euro pr uke

Diverse Info
Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden.

I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt.

Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det!

Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen.

Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

Vi er lokalisert i Nueva Andalucía ved Puerto Banus nær alle våre fritidseiendommer så hvis du trenger hjelp eller har en nødsituasjon kan vi være der på et blunk.
Du kan lese mer om oss på denne linken

Privat nettside
http://www.takeabreakrentals.com/el-campanario-penthouse-with-jacuzzi-3-bedrooms-a058

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra 1000 til 2300 euro pr uke
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng

Tilgjengelighet

mars 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
293031  
april 2021
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
2627282930  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss