Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Urb Foya Blanca.Lukseriøs enebolig med utsikt og basseng – en perle!

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

La Casa Blanca er en stor og meget flott enebolig med vakker beliggenhet i rolige omgivelser på Foya Blanca. Boligen har fire lyse og delikate soverom med til sammen åtte sengeplasser og tre fliselagte bad. La Casa Blanca er som en vakker drøm; i enden av boligområdet ligger huset avskjermet fra omverdenen, med appelsinlunden som nærmeste nabo. Dette er et sted for deg som ønsker sjelero i luksuriøse omgivelser, men som samtidig ikke vil gi avkall på urbane bekvemmeligheter. Boligen ble ferdig i september 2013 med høy standard hvor alt er nytt. Sentralt i boligen finner du et romslig kjøkken, stue og spisestue i åpen planløsning. Vakkert innredet, med beste kvalitet på møbler og interiør, madrasser og senger. Tv med norske kanaler, aircondition i alle rom, trådløst nettverk, bod og vaskerom. Solrik og stor tomt med flere uteplasser, nye hagemøbler og solsenger, samt utekjøkken med grill. Flott saltvannsbasseng med elektrisk cover og motstrøms anlegg.

 

Info om området

L’Alfàs del Pi har en lang og rik historie. L’Alfàs del Pi kommer fra arabisk og betyr “fruktbar jord” og lokale bønder har i hundrevis av år livnært seg på å dyrke druer, oliven, sitrus-frukter, mandler og fiken. Området ligger ved foten av fjellet Serra Gelada og byr på mange turmuligheter for den eventyrlystne. I dag har området ca 20.000 innbyggere og med sitt gode klima har byen blitt et yndet reisemål for nordmenn. La Casa Blanca ligger i et stille og vakkert område på Foya Blanca, en rolig urbanisasjon som ligger ca 1 km utenfor sentrum av Alfàz. Det er 3–4 km til Albir og ca 4 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca 6 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Flere golfbaner er en kort kjøretur unna. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs akvarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av de største fornøyelsesparker i Europa. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca 63 km fra Alfaz del Pi. Valencia ligger ca 130 km nordover. Området er kjent for sitt gode klima og med over 300 soldager i året er Costa Blanca et paradis på jord.

 

Prisinformasjon

Ukespris fra 1200€ til 1900 euro pr uke Strøm og utvask kommer i tillegg Spør etter tilbud for langtidsleie

Info om rengjøring obligatorisk utvask kommer i tillegg

 

Din servicebedrift på Costa Blanca Nord – service kan vi!

UTLEIE AV FERIEBOLIG

Vi i Total Service tilbyr utleie av hus og leiligheter i området Costa Blanca Nord for både korte og langvarige opphold.

Les mer

VEDLIKEHOLD

Trenger du noen til å ta vare på eiendommen din? Hage og basseng krever omsorg, og vi hjelper deg gjerne!

Les mer

RENGJØRING

En skikkelig rengjøring krever kompetanse! Spanske Carmen har jobbet sammen med oss i åresvis og er et unikum innen rengjøring.

Les mer

 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

TOTALSERVICE- SPAIN Hege Tomassen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Ukespris fra 1200€ til 1900 euro pr uke
Strøm og utvask kommer i tillegg
Spør etter tilbud for langtidsleie
Adresse
Adresse: Calle Rosal 4
Land: Spain
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng

Tilgjengelighet

oktober 2020
M T O T F L S
 1234
567891011
12131415161718
19202122232425
262728293031  
november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
tidligere
idag
bestilt

TOTALSERVICE- SPAIN Hege Tomassen


Vi startet vår egen servicebedrift for i 2009 etter å ha jobbet i bransjen i 10 år i området Costa Blanca Nord med Alfaz del Pi som hovedsete.Vi jobber på to områder: formidling av utleie og vedlikehold av boliger. Vi har knyttet til oss lokale levrandører og kontakter som gjør at vi kan levere det beste produktet. Vi legger vekt på god service og konkuransedyktige priser. Vi ønsker å levere et totalprodukt og håndterer det meste innen eiendom. Våre tjenester omfatter: • Utleie • Service under oppholdet • Rengjøring • Vedlikehold av hus, basseng og hage • Oppussing

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss