Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Urb. Las Adelfas – Førstelinje penthouseleilighet med havutsikt og takterrasse med kjøkken (A001)

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen
Flott leilighet ved San Pedro promenaden, med en takterrasse du ALDRI vil ønske å forlate! Der ligger denne nydelige penthousen. To nivåer som inkluderer en stue / spisestue, kjøkken, 4 soverom og en sjenerøs balkong langs fronten av eiendommen med spisestue og boområde. Her er aircondition og kommer med gratis WiFi, internasjonale TV og underjordisk parkering.
Fra denne penthousen kan gjestene oppleve flott utsikt praktisk talt overalt – fra alle rom, balkonger, kjøkken og, selvfølgelig, takterrassen. Men takterrassen tilbyr mer enn spektakulær utsikt. Med et stort lysthus + bolig + spisebord og kjøkken med en 4 innebygd grill. JA,takterrassen er en fantastisk ferie-oase for familie og venner.

Det eksklusive Las Adelfas anlegget er bygget i andalusisk hvit landsbystil og har hager med 2 svømmebassenger med grunne ender. Beliggenheten er midt i blinken. restauranter og strandbarer.

DETALJER:
Heis Vaktmester Sikkerhetskode med Interphone parkering – garasje Vaskemaskin Tørketrommel Strykejern Strykebrett Sengetøy Cot kabel / satelitt TV Internet TV Aktivert TV DVD-spiller CD-spiller Høyhastighets Internett WiFi Stekeovn Mikrobølgeovn Komfyr Kaffetrakter Oppvaskmaskin Kjøleskap Fryser Vitro keramisk Vifte / avtrekks Brødrister vann vannkoker kjøkkenutstyr følger barnestol Patio / dekk / terrasse Overbygd terrasse / dekk / terrasse takterrasse felles hage Aircondition BBQ Grill Pool – delt dusj badekar Håndklær Hårføner Beachfront Havutsikt Sjøutsikt

Info om området
San Pedro Alcantara er en kystby mellom Marbella og Estepona.
Selv om San Pedro ikke er en stor by er det en pulserende by med restauranter, barer, bakeri kafeer og isbarer. Både lokale og internasjonale spisesteder med irske puber, asiatiske restauranter, Nederlandsk barer ved siden av tradisjonelle spanske barer og restauranter. Her er det kjente supermarkeder (Mercadona, Maskom, Supersol og Día), en 24-timers apotek og butikker. Torsdag er gatemaarkedet ekte røverkjøp jeger paradis. The

THE BOULEVARAD
Boulevarden er fort bli hjertet av San Pedro og en favoritt blant barn.Her er seks lekeplasser og et skateboard område. Voksne kan sitte rundt i nærheten, eller gå til en av de bar / restauranter for en drink, en matbit eller et måltid.
Nueva Alcantara er den nye delen av byen med brede avenyer som fører ned til stranden. Ligger ved sjøen og her er det 2 km feiende flislagt promenade som en utendørs treningsstudio med treningsapparater og er alltid travle med joggere, barnevogner og hunden vandrere. Det er chiringuitos hele veien langs promenaden – de fleste av dem tilbyr middelhavsmat og, selvfølgelig, den allestedsnærværende tørsteslukk tinto de verano. Promenaden lenker også opp til Puerto Banus, og det er mulig å gå hele veien til Marbella langs strandpromenaden.
Ikke forvent noen vilt natteliv. En kveld består ut vanligvis av et måltid og et par drinker på en lokal bar – selv om det er et par av salsa Clubs- eller en måneskinn spasertur langs strandpromenaden. Hvis du leter etter natteliv er Marbella og Puerto Banús er en kort kjøretur unna.

For sportslige aktiviteter, er det mange alternativer. Nueva Alcantara padel og tennisklubb har 11 Padel baner og 4 tennisbaner. Den tilstøtende boligområde i Guadalmina er også kjent for sine godt bevarte golfbaner. Hvis du bare ønsker å treffe noen baller prøve Guadalmina publikum driving range (ligger i nærheten av Barceló Hotel). For litt mer action for barna, Cable Ski Marbella, ved siden av driving range, tilbyr wakeboard, kneeboard, og vann-ski leksjoner. Veien til Ronda starter på San Pedro så erfarne syklister kan nyte en utfordrende, men vakker tur.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra€1000 til €2500 pr.uke
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Stereoanlegg
TV
DVD
Oppvaskmaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Barnestol

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss