Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Urb. Las Adelfas – Moderne leilighet svært nær stranden med WIFI, Norsk TV i San Pedro (A048)

| | 6 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Info om boligen
Nyoppusset leilighet (2013) i Las Adelfas som er sydvendt i første etasje. Leiligheten sover seks personer og er romslig så du vil ikke føle trangbodd mens du nyter ferien. Hovedsoverommet har eget boblebad, mens de andre to soverommene (en dobbel og en twin) dele et gjestebad, og det er også et gjestetoalett.

Det er totalt 3 spiseområder du kan velge mellom – spisebord, frokostbord på kjøkkenet og terrassen. Utsikten fra terrassen er av den idylliske sorten – mot beplantet strandpromenade med glimt av sjøen i bakgrunnen og de velstelte hagene i Las Adelfas i forgrunnen.

Info om området
San Pedro, som sin prangende søster, Puerto Banus, kommer under kommunen Marbella. Byen ligger bare 10 km fra Marbella, 2 km fra Puerto Banús, og bare få minutter fra de spektakulære Ronda-fjellene. Til tross for sin nærhet til glamorøse Marbella, har San Pedro greid å forbli uberørt og fortsatt bevart sin spanske identitet. Det er en ekte bit av det tradisjonelle Spania, lokalbefolkningen er vennlige og det dominerende språket du hører, er spansk. Dette er en ganske populær by for feriegjester som liker kontakt med lokalbefolkningen, spise churros i tykk sjokolade til frokost, prøve tapas eller bare kjøle av på en iskrembar, med ungene løpende rundt.

Byen har bredt spekter av fasiliteter, inkludert et par gode supermarkeder (Mercadona, Cayetano og Día), en 24-timers apotek, nok av sjarmerende restauranter og butikker. Det er også minst 2 offentlige lekeområder, perfekt for familier! Torsdag er gatemarked dag.

Ved stranden i San Pedro ligger en flott 2 km lang flislagt promenade. Det er flere chiringuitos (strandbarer) hele veien langs, de fleste av dem tilbyr middelhavsmat og, selvfølgelig, den allestedsnærværende tørsteslukkende Tinto de Verano (rød-vin spritzer). Promenaden lenker også opp til Puerto Banus og det er mulig å gå hele veien til Marbella langs strandpromenaden.

Ikke forvent noen vilt natteliv. En kveld ute består vanligvis av et måltid og noen drinker på en lokal bar – selv om det er et par salsa klubber- eller måneskinn spasertur langs strandpromenaden. Hvis du leter etter en stor festnatt, er Marbella og Puerto Banús er en kort kjøretur unna.

Det tilstøtende boligområde Guadalmina, er også kjent for sine velholdte golfbaner. Ønsker man litt mer action for barna, tilbys Cable Ski Marbella, ved siden av driving range, wakeboard, kneeboard, og vann-skikurs. Det er også en inngjerdet lekeplass for barn; ” park Galaxia”.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Takeabreakrentals Thomas Foght

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Fra €800 til €1500 pr uke.
Detaljer
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Garasje
TV
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

november 2019
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
252627282930  
desember 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
3031  
tidligere
idag
bestilt

Takeabreakrentals Thomas Foght


Vi, Colleen og Thomas, har begge mye erfaring i reiselivet og i Hospitality Services, i Skandinavia, England og selvfølgelig her på Costa del Sol. Vi har samlet over 30 års erfaring i service bransjen, og vi setter vår ære i å gjøre vårt beste for kunden. I 2007,etter å ha tilbrakt noen år hvor vi jobbet for andre etater, besluttet vi å etablere en virkelig serviceinnstilt, familiedrevet virksomhet der behovene til utleiere ble møtt med tillit, effektivitet og et vennlig, kjent ansikt. Vårt mål er at du skal føle deg avslappet når du drar på ferie – Det er så enkelt som det! Vi tilbyr en utmerket, fleksibel og personlig service for ferierende samt grunneiere for å sikre gjenta besøk. Med vår Concierge Service har vi gjort det enkelt for deg å bestille din FerieBolig, Bilutleie, Greenfee og utflukter etc. alt på ett sted. Vi kan også fylle opp kjøleskapet med din favoritt dagligvarer på ankomstdagen. Vi elsker å bo i Spania og giftet seg her i Marbella i 2007. Colleen er fra England snakker engelsk og spansk og Thomas er fra Danmark, så han snakker de skandinaviske språkene, samt engelsk og spansk. Vi liker å utforske området i Andalucía og vi har førstehånds erfaring med mange åpenbare steder av interesse besøkes av besøkende så vel som skjulte skatter som bare er kjent for lokalbefolkningen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss