Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Vakker, nyoppusset villa med 2 soverom, utekjøkken, privat basseng og fantastisk utsikt. ref.: Villa Alexandra

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Alexandra er en nyoppusset og flott enebolig i urb. San Rafael i La Nucia (ligger på kommunegrensa mellom Alfaz og La Nucia). Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, gode dyner og puter. Lys og lekker stue med salong, peis og og flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og begge soverom. Begge soverommene har også flatskjerm og takvifter. I tillegg er det et lite rom ved siden av kjøkkenet hvor det står en dobbel sovesofa. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Boligen er på to plan med stue, kjøkken, vaskerom, rom med sovesofa og innglasset stue med sittegruppe og spisestue for 6 personer som vender ut mot bassenget. Barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng og store, fine uteplasser både på fremsiden og baksiden av boligen. Stor og solfylt tomt med plass til parkering av to bilder inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Urbanisasjon San Rafael er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Huset ligger luftig med utsikt over dalen og fjellene. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 5 personer:
Pris pr. uke i høysesong: 800 euro
Pris pr. uke i mellomsesong: 650 euro
Pris pr. uke i lavsesong: 525 euro
Dersom det gjelder 6 personer kommer et tillegg på 50 euro pr. uke.
Pris pr. måned ved langtidsleie: 1050 euro pluss strøm, vann og bredbånd.
Obl. sluttrengjøring 100 euro og rens av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring 140 euro pluss vask av sengetøy / håndklær ved avreise.
Ved korttidsleie skal depositum tilsvarende 1 ukes leie innbetales innen 7 dager etter bookingbekreftelsen er mottatt.
Ved langtidsleie (min. 6 ukers leie) skal depositum tilsvarende 1 måneds leie innbetales og leien innbetales forskuddsvis 2 måneder av gangen.
Ved langtidsleie kommer strøm, vann og internett i tillegg. Ved korttidsleie er dette inkludert.
Dette er inkludert i leien
Ved korttidsleie er vann, gass, norske tv-kanaler og bredbånd inkl. Ved langtidsleie kommer dette i tillegg. Strøm kommer i tillegg ved kort- og langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
Peis
Stereoanlegg
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter

Tilgjengelighet

november 2020
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss