Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Nyoppusset og fantastisk flott enebolig med saltvannsbasseng på Foya Blanca. Ref. Villa Mimosa

| | 8 Gjester | 5 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Som en vakker blomst ligger Villa Mimosa i idylliske og rolige omgivelser på Foya Blanca. Boligen har alltid vært flott, men nå er den vakrere enn noe gang. I juni 2017 ble boligen ferdig oppusset med nytt og lekkert kjøkken, nytt soverom og bad i casitaen (gjestehuset), nytt inngangsparti og stort overbygg med flotte hagemøbler ute ved bassenget. Det nye saltvannsbassenget er en fryd for øyet, det er et av de største på 5 x 10 m pluss trapp med flott belysning og utedusj. Hage og uteområde er vakkert beplantet med frukttrær og blomster. Solsenger og flere sittegrupper, hvor man også kan nyte en kald forfriskning i skyggen på de varmeste dagene. Nytt komplett utekjøkken med koke- og oppvaskmuligheter og gassgrill. Nytt hagebord i tre med 10 sitteplasser. Barnevennlig eiendom med inngjerdet tomt. Alle rom er på et plan i hovedhuset, til sammen 5 soverom og 3 bad inkl. casitaen. Stor og lys stue med salong, spisestue, flatskjerm og bredbånd. Aircondition med kjøle- og varmepumper i stue og alle soverom. Møbler og senger av god kvalitet, boligen er smakfullt innredet, meget velutstyrt og har meget høy standard. Egen takterrasse med fantastisk utsikt over fjellene, hvor man også kan se et glimt av Calpe-klippen i det fjerne. I tillegg til bassenget i Villa Mimosa har leietakerne også tilgang til et stort fellesbasseng og en tennisbane på Foya Blanca, som ligger ca 3-4 min. gange fra boligen. Leietakerne er selv ansvarlig for å kjøpe inn gassbeholdere til utegrillen. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine boliger.

Info om området

Foya Blanca er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Villa Mimosa ligger ikke langt fra det norske behandlingssenteret “Reuma-Sol”, hvor man kan få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling eller bade i anleggets bassenger. På Reuma-Sol er det også kafè og kiosk og egen norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser. I tillegg kan “Restaurante El Jardin”, som har nye og dyktige eiere, anbefales med sin gode norske og spanske meny og alltid like hyggelig betjening. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Diverse Info I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442524-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: reg nr: VT-442524-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 200 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett.
Dette er inkludert i leien
Det er egen strømmåler i boligen, som leses av ved ankomst og avreise, så strøm kommer i tillegg til leien. Ved korttidsleie er vann, gass og bredbånd inkludert.
Detaljer
Soverom: 5
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

mai 2020
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
juni 2020
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss