Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Velutstyrt leilighet med høy, norsk standard på Jardin Foya Blanca. Ref. A 2 Jardin

| | 5 Gjester | 2 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Flott leilighet med høy norsk standard i vakre og barnevennelige omgivelser på Jardin Foya Blanca. Leiligheten er på ett plan med 2 soverom, 2 bad, stue og et velutstyrt kjøkken og anlegget er av ypperste kvalitet med betegnelsen **** i katalogene. Stor flatskjerm med norske TV-kanaler, aircondition i stuen og begge soverom, samt varmekabler i alle gulv. Smakfullt innredet med blant annet norsk Marbodal kvalitetskjøkken, oppvaskmaskin, vaskemaskin, micro, kjøle- og fryseskap, elektrisk komfyr, kaffetrakter o.l. Alle leilighetene på Jardin har meget gode senger og madrasser med norske dyner og puter. A 2 er velutstyrt og har nok av “kopper og karr”, samt sengetøy og håndklær. Leiligheten ligger på bakkeplan med direkte utgang til bassenget, og har egen solfylt terrasse bare noen meter fra bassenget med hagemøbler og solstoler. Solsenger til fri disposisjon rundt bassenget, så her kan man nyte solen og det gode liv dagen lang… Rombeskrivelse Leiligheten ligger på bakkeplan med alle rom på samme nivå og inneholder følgende: Stue med åpen kjøkkenløsning og spisestuebord med 6 stoler. 2 soverom, hvorav hovedsoverommet har en dobbeltseng og eget bad med wc og dusj. Det andre soverommet har en køyeseng med to sengeplasser, pluss en ekstra seng, klesskap og nattbord. Tilgang til eget bad med wc og dusj. Utenfor kjøkkenet er det utgang til patio, hvor man kan tørke klær. Utenfor stuen er det egen terrasse med hagemøbler og solstoler og direkte tilgang til bassenget. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Jardin Foya Blanca er kjent for sitt vakre hage- og bassengområdet og leilighetsanlegget er bygget vegg i vegg med det norske behandlingssenteret “Reuma-Sol”, hvor man kan få fysikalsk eller aromaterapeutisk behandling eller bade i anleggets bassenger. Det er også kafè og kiosk på området, og egen norsk dagligvarebutikk som har bl.a. ferskt brød og norske aviser. I tillegg kan “Restaurante El Jardin”, som har nye og dyktige eiere, anbefales med sin gode norske og spanske meny og alltid like hyggelig betjening. Det er 2 -3 km til Alfaz del Pi og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I hht spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-470553-A. Kategori: standard. In assurance Spanish law, the accommodation is registered for hire with: Reg NR: VT-470553-A. Category: Standard.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Pris for inntil 4 personer:
Pr. uke i høysesong: NOK 6.900,-
Pr. uke i mellomsesong: NOK 5.400,-
Pr. uke i lavsesong: NOK 4.500,-
Dersom det gjelder 5 personer kommer et tillegg på NOK 500,- pr. uke.
Leiligheten har aircondition i stuen og begge soverom. Leien er derfor NOK 500,- høyere per uke enn de andre leilighetene vi har på Jardin.
Pr. måned ved langtidsleie (min. 6 ukers leie): NOK 9.400,- inkl. vann og norske tv-kanaler, Strøm kommer i tillegg til leien.
Obl. sluttrengjøring NOK 800,- og rens av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg.
Ved kortttidsleie skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie og ved langtidsleie 1 måneds leie.
Ved korttidsleie i høysesong er det minimum 2 ukers leie på alle leilighetene på Jardin.
Dette er inkludert i leien
Strøm, vann og bredbånd er inkludert ved korttidsleie.
Detaljer
Soverom: 2
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss