Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Villa Grande – Stor og flott villa med 5 soverom, basseng, tennisbane og gangavstand til den norske skolen i Alfaz

| | 8 Gjester | 5 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Grande er en stor og flott villa med privat basseng og tennisbane med internasjonale mål, stor inngjerdet og barnevennlig tomt med gangavstand til Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på ett plan med nytt og lekkert kjøkken (ble montert i 2015), stor og lys stue, 5 soverom og 2 bad. Det er 4 uteplasser med hagemøbler og solsenger, utekjøkken med kjøle- og fryseskap og gassgrill. Eiendommen er pent beplantet med palmer, trær og blomster. Basseng hvor det følger med en egen bassengmann “på kjøpet”. I tillegg til hovedhuset er det en koselig casita (gjestehus) med en liten “strandbar”. Flatskjermer med norske kanaler og trådløst nettverk. Mulighet for parkering av to biler. Rolig og hyggelig nabolag. Pga beliggenheten i forhold til Den Norske Skolen, er dette et godt område å bo i. Villa Grande har høy standard og er en velholdt enebolig med store lyse rom, gode senger, sentralvarme og aircondition med kjøle- og varmepumper. Boligen er godt utstyrt med sengetøy, oppvaskmaskin, vaskemaskin, kjøle- og fryseskap, kaffetrakter, mikrobølgeovn og ellers alt annet man trenger for et godt opphold i solens land. Boligen er ledig for kortidsleie og for langtidsleie for skoleåret. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Boligomådet ligger ca. 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi, retning mot Den Norske Skolen Costa Blanca. Rolig. Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør kommunen Alfaz del Pi til et populært område og Costa Blanca Nord er en av de mest besøkte stedene på fastlands Spania. Albirstranden er veldig populær, med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: AT-470298-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg NR: AT-470298-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisen fastsettes ut fra antall leietakere og varighet på oppholdet. Innen 7 dager etter at bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 2 måneder ved langtidsleie. Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Obl. sluttrengjøring 150 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett i tillegg ved korttidsleie. Ved langtidsleie er renholdet 200 euro og vask av sengetøy/håndklær 15 euro pr. sett.
Dette er inkludert i leien
Tilsyn av basseng og norske TV-kanaler er inkludert.
Detaljer
Soverom: 5
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter

Tilgjengelighet

desember 2020
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss