Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Villa Marina – Ny og moderne funkisvilla

| | 12 Gjester | 5 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Marina ble ferdigstilt våren 2014 så det er et helt nytt hus, som er meget godt utstyrt og har høy standard. Boligen er på to plan hvor av stor stue og lekkert kjøkken, 3 soverom hvor et av de har en sovealkove med sovesofa og 3 bad i 1. etg. I 2. etg. er det 2 soverom og 1 bad. Det ene soverommet er en tv-stue (med flatskjerm) som kan brukes til soverom med en dobbel sovesofa. Til sammen 12 sengeplasser. Direkte utgang til bassenget fra stue og kjøkken. I 1. etg er det eget vaskerom med vaskemaskin og tørketrommel. Flere uteplasser med hagemøbler, solsenger og et rustikk, flott langbord med plass til 10-12 personer, pluss gassgrill. Stor takterrasse med 6 solsenger og flott utsikt. Boligen er på ca 300 km, den er smakfullt innredet med møbler og senger av god kvalitet. Store, lyse rom med aircondition i alle rom (kjøling- og varmepumper), flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Stort basseng på 5 x 10 m med motstrømspumpe, lys og solar cover som varmer opp vannet, pluss utedusj og 1 toilett ute. Boligen leies ikke ut med garasje, men det er mulighet for parkering for 3-4 biler inne på tomten. Egen bassengmann er inkl. i leien. Stor inngjerdet tomt i enden av en blindevei, så Villa Marina ligger i et rolig og idyllisk boområde ikke langt fra Den Norske Skolen Costa Blanca. Våren 2016 ble det bygd dobbel carport med overbygd tak, som gir behagelig skygge for bilene når solen er som varmest. Det er også satt opp et utendørs “trenings-senter” ved siden av carporten, som er tilgjengelig for leietakerne.

Info om området

Boligen ligger i et stille og rolig område ca. 1,5 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Det er ca. 3 km til Albir og ca. 4 km til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr), Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Alfaz del Pi.L’Alfàs del Pi / Alfaz del Pi er en kommune på Costa Blanca-kysten i Spania. Den ligger i provinsen Alicante i regionen Comunitat Valenciana, og strekker seg fra Albirstranden i nord til Sierra Helada og Benidorm i sør. Folk fra over 90 nasjoner har bosatt seg i kommunen, som er registrert med i overkant av 21 000 innbyggere. Av nærmere 10 000 utlendinger i kommunen er om lag 5000 nordmenn. Byen ligger ved foten av fjellet Sierra Helada, i distriktet Marina Baixa, ca 47 kilometer nord for Alicante by og kan skilte med en fin strand, kjent for sine runde rullesteiner og klare vann, med spektakulær utsikt til den høye klippen i Calpe, Peñon de Ifach. Alfaz sin historie går tilbake til den mauriske okkupasjonen. Navnet “Alfaz ‘stammer fra det arabiske ordet for’ sådd land ‘, for regionen ble brukt til å dyrke frukt og mandler. Senere ble byen en befestet bosetning, som beskyttet den lokale kystlinjen mot Barbary pirater. 

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig.

I henhold til spansk lov er boligen registrert for utleie med: reg nr: VT-442526-A. Kategori: standard. According to Spanish law, the property is registered for hire with: Reg nr: VT-442526-A. Category: Standard.

I henhold til spansk lov er firmaet registrert for utleie med reg nr: EGVT-789-A. According to Spanish law, the company is registered for hire with reg nr: EGVT-789-A.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Leien fastsettes ut fra antall leietakere og varigheten på oppholdet, vennligst ta kontakt så skal vi komme rask tilbake med pris. Ved korttidsleie skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie og 2 måneds leie ved langtidsleie. Langtidsleie er min. 6 ukers leie. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller til betaling 6 uker før ankomst. Minimum 2 ukers leie i høysesong. Husdyr og røyking er ikke tillatt i boligen. Info om rengjøring Obl. sluttrengjøring 140 euro ved korttidsleie og 180 euro ved langtidsleie kommer i tillegg ved avreise, samt vask av sengetøy/håndklær 15 euro per sett.
Dette er inkludert i leien
Internett er inkludert ved korttidsleie, men ikke ved langtid. Strøm, gass og vann kommer i tillegg ved kort og langtidsleie.
Detaljer
Soverom: 5
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Sentralvarme
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter

Tilgjengelighet

januar 2021
M T O T F L S
 123
45678910
11121314151617
18192021222324
25262728293031
februar 2021
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss