Få nytt passord

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Villa Paradiso er en flott bolig i urb. Cautivador i Alfaz del Pi. Boligen er på to plan, leiligheten i 2. etg. er kun for privat bruk og er avlåst og tom når leiligheten i 1. etg. er utleid. Leietakerne får derfor disponere hele uteområde med utekjøkken og et flott basseng. Leiligheten som leies ut i 1. etg. er nyoppusset i 2018, den inneholder store stue med åpen kjøkkenløsning, 4 soverom og 2 pene fliselagte bad. Boligen er meget velutstyrt og smakfullt innredet med god kvalitet på møbler og interiør. Alt er nytt og lekkert, det er senger med gode madrasser, gode dyner og puter. Lys og lekker stue med salong og flatskjerm med norske tv-kanaler og bredbånd. Aircondition i stuen og på alle de 4 soverommene. Oppvaskmaskin, vaskemaskin, elektrisk komfyr, kaffetrakter og annet man trenger for et behagelig opphold. Barnevennlig og inngjerdet tomt. Eget basseng og store, fine uteplasser, samt takterasser. Stor og solfylt eiendom med plass til parkering av flere biler inne på tomten. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Info om området

Urbanisasjon Cautivador er et boområde som ligger i vakre og rolige omgivelser ca 1 km utenfor sentrum av Alfaz del Pi. Huset ligger luftig med utsikt over dalen og fjellene. Det er ca 3 km til strandbyen Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner du lange, flotte sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland), Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker og temaparken Terra Natura. Nærmeste flyplass er Alicante, ca 63 km fra Alfaz og vakre Valencia ligger ca 130 km lenger nord.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Send oss en e-post.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisen fastsettes ut i fra sesong, antall leietakere og varigheten på oppholdet. Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass, norske TV-kanaler og bredbånd i tillegg. Strøm kommer også i tillegg ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring NOK 1.200,- ved korttidsleie. Obl. sluttrengjøring ved langtidsleie NOK 1.500,-. Vask av sengetøy/håndklær kommer i tillegg NOK 96,- per sett.
Innen 7 dager etter formell booking foreligger skal det innbetales et depositum tilsvarende 1 ukes leie ved korttidsleie og 1 måneds leie ved langtid. Leien inkl. sluttrengjøring forfaller 6 uker før ankomst.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass, norske TV-kanaler, sluttrengjøring og bredbånd i tillegg. Strøm og sluttrengjøring kommer også i tillegg ved korttidsleie.
Detaljer
Soverom: 4
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Balkong / terrasse
Takterasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Kaffemaskin

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss