Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Calle Dali – lys,fin og moderne leilighet – Patalavaca, Los Canarios

| | 7 Gjester | 3 Soverom| 2 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Lys, fin og moderne leilighet på Calle Dali

Denne store boenheten ble delvis renovert i 2008 – 2009. Alle rom er lyse og moderne innredet.

Huset har to etasjer. I første etasje har man et stort kjøkken med åpen planløsning med oppvaskmaskin, kjøl/frys og mikrobølgeovn. Stuen har en stor skinnsofa og flatskjerm tv. Det er også et rom for avslapping mellom stue og kjøkken. Badet i første etasje er stort og moderne med dusj, toalett og vaskemaskin. Terrassen er ca 100m2 med eget spiseområde, dusj, sofa og solsenger.

I andre etasje er det 3 soverom. Det ene soverommet har dobbelseng og egen terrasse. De to andre har begge store og gode senger, men det ene ligger innenfor det andre og man må gå gjennom et soverom for å komme til det neste. Et av soverommene har også en enkelt seng i tillegg til dobbelsengen. Badet i 2.etasje har en deilig dusj med badekar. 

Det er internett i leiligheten.

Begge terrassene i leiligheten har morgen- og ettermiddagssol som kan nytes til en fantastisk utsikt over Anfi stranden og hele veien fra Anfi mot Arguineguin.

Spiseplassen på terrassen ligger i en vinterhage hvor man kan slå opp alle vinduer for en deilig sommervind. Fra spiseplassen kan du gå rett inn på det romslige og åpne kjøkkenet.

Boligen ligger rett opp i veien fra Anfi Del Mar med en nydelig havutsikt. Anfi stranden er kjent for sin deilige, hvite karibiske sand. 

Butikker, taxiholdeplass, busstopp og restauranter er like ved boligen.

Info om området

Leiligheten ligger rett ovenfor Anfi Del Mar og har en fantastisk utsikt over havet. Det er nært Anfi stranden som er regnet for å være Gran Canarias flotteste strand med sin karibiske sand. Det er nært til butikker, taxiholdeplass og Anfi Del Mars fasiliteter og aktiviteter. 

Det i underkant av 10 minutters normal gange til stranden. 

I tillegg er det flotte turmuligheter i terrenget og fjellet bak leiligheten med egne turløyper. 

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Lina Vistesen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Dette er inkludert i leien
vand, ström, wifi, sengetoj, haandklaeder
Detaljer
Boligstørrelse: 150 m2
Soverom: 3
Baderom: 2
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Felles svømmebasseng
Balkong / terrasse
Hagemøbler
Solsenger
Utvendig dusj
Grill
Safe
TV
DVD
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks
Mikrobølgeovn
Kaffemaskin
Vifter
Hårføner
Barneseng
Barnestol

Flere egenskaper

BBQ, dishwasher, microwave, washingmachine, hairdryer, iron and board, towels, bed sheets, TV and DVD, babybed, highchair, pushchair

Tilgjengelighet

juni 2020
M T O T F L S
1234567
891011121314
15161718192021
22232425262728
2930  
juli 2020
M T O T F L S
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
2728293031  
tidligere
idag
bestilt

Lina Vistesen


Gran Canaria Houses tilbyr kort- og langtidsleie, samt salg av leiligheter i det sørlige Gran Canaria. Alle våre utleieobjekter er av meget høy standard og vår service til våre gjester og huseiere er av meget god kvalitet og servicevennlighet. Vi gir garantier på kvalitet til huseier og deres gjester. Våre utleieobjekter blir behandlet med stor respekt, og boligene som om de var våre egne. Gran Canaria Houses består av unge, energiske og serviceinnstilte mennesker som har lang erfaring og kjennskap til øya. Vi møter alle våre kunder med positivitet, gode løsninger og et varmt smil. Lina startet Gran Canaria House i 2010 . Hun kommer opprinnelig fra Danmark og har bodd på Gran Canaria permanent siden 1997. Hennes erfaring kommer fra butikker som har drevet med innredning og tips til oppussing og renovering, samt kontakt med ulike renoveringsfirma. Lina bode sammen med sin mor og søster på Gran Canaria som barn i 5 år. De flyttet tilbake til Danmark, og etter å ha studert Handel og Kontor flyttet Lina tilbake til Gran Canaria i 1997. Lina snakker flere ulike språk som dansk, spansk, engelsk og tysk. I den daglige driften har Lina til tider hjelp fra sin mann Stefan som driver sitt eget renoveringsfirma All in 1. De møttes i 2000 da de begge jobbet med dykking på øya. De er nå gift og har to gutter sammen.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss