Få nytt passord

Klikk for å se alle bilder

Stor og vakker enebolig, 4 soverom, basseng og fantastisk utsikt. Ref. Villa Picasso

| | 8 Gjester | 4 Soverom| 3 Baderom
Sjekk tilgjengelighet

Beskrivelse

Vakker og staselig enebolig på ca 300 kvm med 4 soverom, 3 bad, to store stuer, velutstyrt kjøkken og vaskerom. Villa Picasso ligger i et rolig boområde utenfor sentrum av Alfaz, ca 8 – 9 min. kjøring fra Den Norske Skolen Costa Blanca. Boligen er på to plan med to store soverom og 2 bad i underetg, hvor man har direkte utgang til bassenget og hagen. Meget godt utstyrt med norske tv-kanaler og bredbånd, gode senger og madrasser, lekkert møblert, kjøl- og fryseskap, vaskemaskin, oppvaskmaskin m.m. Eget overbygd utekjøkken med oppvaskmuligheter og grill. Gode solforhold, flere uteplasser med fantastisk utsikt over havet og fjellene. Stor hage som er pent beplantet med palmer og frukttrær og privat basseng. Hagemøbler og solsenger. Mulighet for parkinger for 2-3 biler inne på tomta. Villa Picasso har mye sjel og spansk sjarm. Husdyr og røyking er ikke tillatt i Spaniaservice sine utleieboliger.

Spaniaservice har mange flotte hus og leiligheter på Costa Blanca Nord, ta gjerne kontakt så finner vi deres drømmebolig. Mail adr.: post@spaniaservice.no. Privat nettside: http://www.spaniaservice.no

Info om området

Det gode klimaet og det flotte landskapet gjør Costa Blanca Nord til et attraktivt område. Man kan også oppleve mye kulturelt, blant annet arrangeres det hver sommer en filmfestival hvor kjente skuespillere ”soler seg i glansen” på Albirstranden. På promenaden er det også en del av disse som har fått sine stjerne-navn gravert i hellene. Albirstranden er populær med sine små, runde, havslipte steiner og sitt klare vann. I tillegg er den berømmet med “Det Blå Flagget” og dermed klassifisert som europeisk strand av høy standard. Strandpromenaden går helt bort til Altea. Her finner man utleie av vindsurfing, dykkesenter, katamaran-skole og charter-seiling, i tillegg til hyggelige restauranter og små butikker. Bombardabukten og Sierra Helada (fjellet) skjermer området og gjør det ypperlig for vannsportaktiviteter. Det er 3 km til Albir og det samme til Altea med sin pittoreske gamleby og strand. Dersom du vil oppsøke storbyen, er det ca. 6-7 km til Benidorm. Der finner man lange, late sandstrender og store butikksentre. Andre attraksjoner er Mundomar (utendørs Aquarium med mange flotte sjødyr) Aqualandia (badeland) og Terra Mitica, en av Europas største fornøyelsesparker. Nærmeste flyplass er i Alicante, ca. 63 km fra Albir.

Diverse Info

I alle Spaniaservice sine boliger er det installert norske TV-kanaler og internett. Vi benytter andre firmaer som leverer disse tjenestene. Det er ikke Spaniaservice som er ansvarlig for kvaliteten på signalene. Dersom det oppstår problemer med internett eller norske TV-kanaler underveis i leieforholdet, må leietakerne selv ta kontakt med de firmaene som er ansvarlig for signalene. Nærmere informasjon og telefonnummer til nevnte leverandører blir gitt leietakerne ved innbooking. Begge firmaene har norsktalende personale. Dersom signalene til norsk tv-kanaler og internett blir borte i perioder, er dette ingen årsak til å kreve kompensasjon i leien.

Se mer…

Send en forespørsel på e-post

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen

Se alle våre Boliger Besøk vår hjemmeside
Legg til i Favoritter
Share
Your search results
Pris
Prisinformasjon
Prisen fastsettes ut fra antall leietakere.
Innen 7 dager etter bookingen er foretatt skal det innbetales et depositum tilsvarende 2 måneders leie ved langtidsleie.
Leien forfaller til betaling 6 uker før ankomst.
Obl. sluttrengjøring NOK 1400,- og vask av sengetøy/håndklær NOK 96,- pr. sett kommer i tillegg ved korttidsleie.
Ved langtidsleie er sluttrengjøring NOK 1800,-.
Dette er inkludert i leien
Ved langtidsleie kommer strøm, vann, gass og bredbånd i tillegg til leien.
Detaljer
Boligstørrelse: 300 m2
Soverom: 4
Baderom: 3
Fasiliteter
Air condition
WiFi
Privat svømmebasseng
Hagemøbler
Solsenger
Privat parkering
TV
Norske tv kanaler
Oppvaskmaskin
Vaskemaskin
Kjøleskap
Fryseboks

Tilgjengelighet

september 2019
M T O T F L S
 1
2345678
9101112131415
16171819202122
23242526272829
30  
oktober 2019
M T O T F L S
 123456
78910111213
14151617181920
21222324252627
28293031  
tidligere
idag
bestilt

Spaniaservice CBS v/Monica Anfinnsen


VELKOMMEN TIL SPANIASERVICE. Spaniaservice CBS betjener området på Costa Blanca Nord og kan tilby utleieboliger i de sjarmerende byene Altea, Albir, Alfaz del Pi og La Nucia, som ligger ca. 65 km fra flyplassen i Alicante.. KORT- OG LANGTIDSLEIE. Vi kan tilby kort- og langtidsleie og har siden 1. mars d.å. fått inn mange nye spennende utleieobjekter. På utleiesidene våre velg “Utleie” fra menyen på venstre side, så fremkommer en beskrivelse av boligene og en bildepresentasjon. Linken til kalenderne er ikke aktive. Ta gjerne kontakt med Monica Anfinnsen, så kan vi sammen finne boligen som passer best for dere. VI ER HER NÅR DU TRENGER OSS Ring oss på telefon +34 686 938 117.

PS! SE ALLE VÅRE BOLIGER HER...
Kontakt oss