Få nytt passord

header_image
Your search results

Sørg for en trivelig velkomst

Publisert på april 21, 2015 by Morten S. Lystad

Enestående gjestfrihet kan komme gjennom på mange måter, men det mest definitivt starter med en ren plass. Og mens rengjøring er kanskje ikke den mest morsomme delen av hosting, det trenger ikke å være vanskelig! Her er noen tips og triks for å hjelpe deg få blåst opp på en effektiv og enkel rengjøring rutine.

Fokus på problemområder
First things first: Gi ekstra oppmerksomhet til de viktigste områdene av renslighet. De ville være kjøkken og bad. Hvis du tilbyr dine gjester plass i kjøleskapet, gi den en grundig rengjøring. Og hvis du gjør et poeng å holde alle krydder og andre elementer pent organisert, vil gjesten bli oppmuntret gjøre det samme.

Gjør plass for gjestene dine ting
Vi absolutt elsker våre tchotchkes, men for mye av en god ting kan se ut som rotet til en besøkende. I tillegg til å holde rommet rent, er det viktig å holde det ryddig. Dine gjester kan ikke ønsker å leve ut av kofferten sin for hele oppholdet, slik at du kan tilby dem plass til å sette ut sine toalettsaker og personlige eiendeler på en hylle eller nattbordet. Du kan også tilby dine gjester rom for sine klær og større gjenstander i et skap eller kommode.

Ta hensyn til detaljer
Når du har fått din plass ren og klar for neste gjest, sjekk detaljene:

– Se etter bortkommen hår på sofaen
– Rense ut støv på kantene av hyller, rammer, og døråpninger
– Tørk alle overflater av inventar og utstyr
– Sjekk kjøkkenbenken for smuler
– Sweep eller vakuum under møbler

Category: Uncategorized @nb

Leave a Reply

Din e-post adresse vil ikke bli publisert.